ritim konusunda yardım

piyanist_sazci03

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
elektro baglama korg pa800
slm arkadaslar pa800 ün ilk setlerinden olan pop misket ritimini suanki kullandıgım sete atmak istiyorum atinca kitler uyuşmuyor uzerinde olan kitleri denedim yinede uyuşmadı bunu nasil ayarlayabiliriz baska bir yol varmi o eski setide yuklemek istemiyorum 1 tane ritim icin yardımlarınız icin şimdiden tskler

Cevap: ritim konusunda yardım

abi önce yeni setin yedeğini al eski seti yeniden yükle misket ritmini aç ve hangi kitlerle çalıştığını kontrol et ve not al sonra yeni setini yükle sonra eski setindeki misket ritminin kitlerini (setin içini aç sound yazan klasörü aç userlerin içinde biyerde kitler var onları bul not aldğın kitleri yükle) sonra misket ritminin kitlerini onlarla değiştir bukadar yardımcı olabildiysem sevindim

Eski setindeki drum kit,i yeni setine Alman gerekiyor . Yada yeni setinde ona yakın bir drum bulup aykırı gelenleri tek tek silip yerine kendin vuracaksın yani kendin tekrar ona benzer bir yazım yapacaksın başka türlü olmaz . Saygılar

bilgileriniz icin saolun bir sorum daha var ritimdeki varyasyonlarin kitlerini nasil ayri ayri koyucaz pa80 de recorddan yapiliyordu pa800 de nasil olur varationlara ayri ayri kit atamak

bilgileriniz icin saolun bir sorum daha var ritimdeki varyasyonlarin kitlerini nasil ayri ayri koyucaz pa80 de recorddan yapiliyordu pa800 de nasil olur varationlara ayri ayri kit atamak

hocam pa 80 ile 800 kullanım olarak aynı sayılır,pa 800 de pa 80 gibi recorddan girip style edit seçip ritimin istediğiniz yerini değiştirip kaydedebilirsiniz,kaydetmek içinde sağ üst köşede ok işereti var ona dokunun write style seçip ok basın olay tamamdır

korg pa arrenger paylaşılmıştı onunla ritimlerinizin içeriğini görebilirsiniz.

kardes bu recordu yapamadim ben ya

pa 80 kullandığınızı biliyordum önceleri,şimdi pa 800 almışsınız hayırlı olsun bu arada,aslında pa 80 kullandığınız için 800 de zorlanmamanız gerekir kullanım olarak aynı geneli,siz biraz zorlandınız ama zamanla alışırsınız,

hocam,
misal 2 4 ritimin varyasyonlarını değiştireceğiz diyelim,ritimi seçiyoruz,record tuşuna basıyoruz,current style edit seçiyoruz,karşımıza seçmiş olduğumuz ritimle ilgili herşey çıkacak,varyasyon 1 i değiştirmek istiyoruz diyelim ekrandan var1 seçip değiştiriyoruz artık kendinize göre var1 i nasıl ayarlarsanız,diğerlerinide değiştirip kaydediyoruz,bu arada ritim yazmayı hiç bilmiyorsanız değiştiremezsiniz,çünkü var1 i veya diğer varyasyonları kendiniz yazmanız gerekir,

kitini v.s kendinize göre ayarlayıp varyasyon yazmanız gerekir,kısacası biraz uğraştırır 5 dk da olacak iş değil,

pa 80 kullandığınızı biliyordum önceleri,şimdi pa 800 almışsınız hayırlı olsun bu arada,aslında pa 80 kullandığınız için 800 de zorlanmamanız gerekir kullanım olarak aynı geneli,siz biraz zorlandınız ama zamanla alışırsınız,

hocam,
misal 2 4 ritimin varyasyonlarını değiştireceğiz diyelim,ritimi seçiyoruz,record tuşuna basıyoruz,current style edit seçiyoruz,karşımıza seçmiş olduğumuz ritimle ilgili herşey çıkacak,varyasyon 1 i değiştirmek istiyoruz diyelim ekrandan var1 seçip değiştiriyoruz artık kendinize göre var1 i nasıl ayarlarsanız,diğerlerinide değiştirip kaydediyoruz,bu arada ritim yazmayı hiç bilmiyorsanız değiştiremezsiniz,çünkü var1 i veya diğer varyasyonları kendiniz yazmanız gerekir,

kitini v.s kendinize göre ayarlayıp varyasyon yazmanız gerekir,kısacası biraz uğraştırır 5 dk da olacak iş değil,

hocam,