ritim copyalama gw8 de

Cevap: ritim copyalama gw8 de

Oooo bu özellik iyiymiş, hemen deneyeyim.böylelikle ritim fazlalığını orgumdan kaldırırım.denedim oldu, kopyalama yaparken resource kısmında 000 var işte oradan esitediğimiz bankadan istediğimiz varyasyondan istdeğimizi kopyalayabiliriz hatta orgun hafızasındaki rom ritimleri de dahil bütün hepsini sıfırdan kopyalaya koyalaya hatta 1-2 tane daha davul takımı ekleyip zengin içerikli ritimler yapabiliriz. bu bilgi için Allah razı olsun Ertan1970,bu özellik orgun hafızasındaki USER bankasını ekonomik olarak kullanma imkanı sunar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

rica ederim tufan ve kemanist

kemanist bende suan halay ritimleri pek yok ama bugün elime bilgisayar programi gelecek bende pa800 ün halaylarini converter edecegim birkac ritim daha var eyer randiman verirse istedigim gibi olursa sizinle paylasacam ama bana biraz zaman taniyin öyle converter yapip hemen olmuyor eksikleri ve ince ayarlarida yapilmasi gerekiyor isin zor tarafi converter programi korg un dosyasindaki user leri aciyor bende korg pa800 ritimlerini yani kulandigim ritimlerini zamaninda favorilere atmistim arkadasta pa800 var onunla favorideki ritimlerimi usere atip sonra converter yapacam buda biraz zamanimi alacak.

ayrica bu copyalamada isterseniz sadece drum lari ayni sekilde copyaliyabilirsiniz veya acompanyalari yani ritimi kople copyalamaniza gerek yok bunuda söyleyeyim dedim
saygilarima

http://www.trakyamuzik.net/muzik-pr...ritim-calma-ve-ritim-donusturme-programi.html

bu program da işine yarayabilir gw8 seçeneği de var convert ettikten sonra orgta da kitleri düzenlemek gerekiyor.

tufan merhaba.gw8 style converter programını kullandınmı hiç. ben bi türlü çözemedim.md den ritmi alabiliyoruz sanırım ama deniyorum deniyorum olmuyo bi türlü saygılar