Cevap: ritim convert işini bi tarif edermisiniz...
merhaba.styleworks xt programın ara yüzünde sol tarafta üstte style converter altında song to style (şarkıdan ritim ayıklama daha doğrusu midi parçalardan),onun altında ritim düzenleme,ritim dinleme vsbölümler var.convert işlemi için önce farklı orgların ritimlerini masa üstünde veya herhangi bir bölümde dosyalıyoruz.style converter açıyoruz.en üst menüden configratin dan hangi markaya ve ve modele çevireceksek onu seçiyoruz daha sonra soldaki org listesinden hangi modelin ritimlerini çevireceksek onu seçiyoruz hemen yanında single seçersek önceden dosyaya kaydettiğimiz ritimleri tek tek göstermemiz gerekir eğer dosyadaki ritimlerin hepsini birden convert yapmak istiyorsak folderi tıklayıp açılan menüden çevrilecek ritimlerin klasörünü gösteriyoruz.folderi tıkladığımızda açılan pencerede destination format bölümünde ise çevrilen ritimler için yer belirliyoruz(bunun içinde önceden bir dosya oluşturup adını koyup bu dosyayı gösterebilirsiniz)pencerenin en altında okey dediğinizde çevirme başlasınmı diye sorar start dediğinizde ritimler çevrilmiş olarak gösterdiğiniz kalasöre kaydedilir.eğer mididen işlem yapacaksanız song to style tıklayıp aynı işlemleri yapabilirsiniz.
Not:convert ettiğiniz ritimleri buradan paylaşırsanız sevinirim.Selamlar.