rem boyutunu nasıl öğrenebilirim

Cevap: rem boyutunu nasıl öğrenebilirim

arkadaşlar burasi bir siyaset kulisideyil burda tc yazmakla bişey elde edemezsin ayrıca müzik evrenseldir müziği hiç bir zaman siyesete karştrmayalım bunu yapanlarda müzisyen olmaz müzüğin dili dini ıırkı yoktur herdilde ayri bir güzeldir ben zafer kardeşime katlmıyorum ve isminin baş harflerini TC yapmakla burasını siyaset kulisinine çevirmiş burasi ne tc nin tmm nede herhangi bir siyasi partinin sayfasıdr ltfen ben facemde ne kadar bunu yapan arkadaşlarm varsa sildim eğerki bu dediklerim arkadaşlarn ve burdaki müzisyen arkadaşlarn hoşuna gitmiyecekse ltfen yönetici arkadaşla üyeliğime son versinler HERKESE TŞKELR (MÜZİK EVRENSELDİR )

T.C demek hiçbir siyasi partiyi temsil etmez,
T.C demek hiçbir ayrımcılığı çağrıştırmaz,
T.C demek küfür değildir
hakaret hiç değildir,kimsenin kişiliğine birliğine beraberliğine huzura kurtuluşa zarar vermek değildir,

T.Cdemek
türk kürt laz çerkeş v.s hiç farketmez kardeş gibi dost gibi farklı kültürüyle yaşayan bu milletin adına ve topraklarının adına denir T.C
bu vatana T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ denir,T.C yazarken sizemi danışsaydım,
bundan neden rahatsız oldunuzki nota65 sizi anlayamadım,bakın bakalım açıklamalarımda hiçbir siyasi partiyi temsil eden cümle veya birşey varmıki bana siyaset yapıyorsun diyorsun,
bu bir siyasi içerik değil vatani bi durumdur,bu arada sizde yazabilirsiniz,

trakya müzik yazan yerin yanına sağına soluna bir bakın türk bayrağı ve türk piyanistler birliği yazıyor,

her türlü ayrımcılığa herkes karşı,bu ayrımcılık demek değildir,beraber yaşadığımız beraber ekmeğini yediğimiz bu ülkemizin ismi bu kadar zorunuza gidiyorsa geri kalanını anladınız sanırım,

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri