rem boyutunu nasıl öğrenebilirim

Cevap: rem boyutunu nasıl öğrenebilirim

infodan hocam

sol taraftaki saund tuşuna bas
recort bas,
karşına çıkacak olan panelden öğrenebilirsin

arkadaşlar burasi bir siyaset kulisideyil burda tc yazmakla bişey elde edemezsin ayrıca müzik evrenseldir müziği hiç bir zaman siyesete karştrmayalım bunu yapanlarda müzisyen olmaz müzüğin dili dini ıırkı yoktur herdilde ayri bir güzeldir ben zafer kardeşime katlmıyorum ve isminin baş harflerini TC yapmakla burasını siyaset kulisinine çevirmiş burasi ne tc nin tmm nede herhangi bir siyasi partinin sayfasıdr ltfen ben facemde ne kadar bunu yapan arkadaşlarm varsa sildim eğerki bu dediklerim arkadaşlarn ve burdaki müzisyen arkadaşlarn hoşuna gitmiyecekse ltfen yönetici arkadaşla üyeliğime son versinler HERKESE TŞKELR (MÜZİK EVRENSELDİR )

arkadaşlar burasi bir siyaset kulisideyil burda tc yazmakla bişey elde edemezsin ayrıca müzik evrenseldir müziği hiç bir zaman siyesete karştrmayalım bunu yapanlarda müzisyen olmaz müzüğin dili dini ıırkı yoktur herdilde ayri bir güzeldir ben zafer kardeşime katlmıyorum ve isminin baş harflerini TC yapmakla burasını siyaset kulisinine çevirmiş burasi ne tc nin tmm nede herhangi bir siyasi partinin sayfasıdr ltfen ben facemde ne kadar bunu yapan arkadaşlarm varsa sildim eğerki bu dediklerim arkadaşlarn ve burdaki müzisyen arkadaşlarn hoşuna gitmiyecekse ltfen yönetici arkadaşla üyeliğime son versinler HERKESE TŞKELR (MÜZİK EVRENSELDİR )

siyaset yapan sensin arkadasim,bir soru sormussun cevabinida almissin,sanane basinda TC varsa,TC niye seni bu kadar rahatsiz etti.burda herkez TC li bende dahil,isine gelirse......

siyaset yapan sensin arkadasim,bir soru sormussun cevabinida almissin,sanane basinda TC varsa,TC niye seni bu kadar rahatsiz etti.burda herkez TC li bende dahil,isine gelirse......

ya nota65 arkadaşım... kimseden bi ses çıkmıyorda senden neden ses çıkıyor ki anlamadım...demek siyaset yapan senmişin... keyif benim değilmi ismimin başına yada sonuna ister TC ister AC isterde BC eklerim..sana ne kardeşim...

nota65..............TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN vatandaşı olmaktan gurur ve onur duyarım.. Zoruna mı gidiyor T.C. yazısı zoruna gidiyorsa bence sen git dahada insanın sinirlerini germe...Senin TÜRKİYE CUMHURİYETİNE saygını gördüm T.C. yazarken bile küçük harfleri kullanıyorsun.Toplum zaten gergin edepsizlik yapma burada....

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nota65 Denen Üye Sana Tm Ailesi Adına Tc Notası Veriyoruz Güle Güle

Raporsuz duyarsız kalmadığınız için teşekkür ederim.Bu arada tekrar seni görmek güzel oldu.Çok sağol duyarsız kalmadığın için..Saygılarımla..

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri