Que Sera-keşanlı mustafa

keşanlı mustafa

Allah rahmet eylesin
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Genos
Hepinizin dilinde olduğunu sandığım Jose Feliciano ve bir çok sanatçının söylediği Che Sera (Que Sera) yı kısa olarak kaydettim. Romantik olanlara armağanım....

Ekli dosyalar

• Jose Feliciano - Che Sera (Que Sera) 1.mp3
    1.8 MB · Görünümler: 261
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Que Sera-keşanlı mustafa

çok severim bu parçayı.harika çalmışsın mustafa hocam.sesler artı transpoze çok şık olmuş.ellerine sağlık.

Emeklerine sağlık abi harika bir yorum...

Merhaba...

Valla tek kelimeyle muhteşem ; bir müzik ziyafeti...

Ellerine sağlık Mustafa Abi...

Çok güzel olmuş Abi, eline sağlık...
Bu arada snare felaket, teneke gibi geliyor...Akordunu yapmamışlar galba...d:

Ch.

Çok güzel olmuş Abi, eline sağlık...
Bu arada snare felaket, teneke gibi geliyor...Akordunu yapmamışlar galba...d:

Ch.

CS:- ritm gitarın ve davulun eq parametreleri boğuk olmuş...ama seslerin karışmaması açısından zaten öyle ayarlanması gerekiyordu...biraz fazla tizleri kısmış...ama mantık güzel:rolleyes:...
MK:-eline sağlık dostum...güzel ve duygulu çalmışsın...sololarındaki küçük kontralar canlılık hissi uyandırıyor...şarkıyı makinadan alıp insansı bir atmosfere taşıyor:)...demo üretkenliğini bir çok arkadaşımız gibi bende de takdir ediyorum...
her ikinizede selamlar....:p

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=yXeh9TxJFtE&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=yXeh9TxJFtE&feature=related[/ame]
çok sık şekilde konular açılınca güzel çalışmalar gözden ve kulaktan kaçıyor...M.Keşanlı nın çalışması gündemde kalsın diye bu videoyu ekledim...saygılar...

Harika olmuş sevgili dostum. Ellerine sağlık.

CS:- ritm gitarın ve davulun eq parametreleri boğuk olmuş...ama seslerin karışmaması açısından zaten öyle ayarlanması gerekiyordu...biraz fazla tizleri kısmış...ama mantık güzel:rolleyes:...
MK:-eline sağlık dostum...güzel ve duygulu çalmışsın...sololarındaki küçük kontralar canlılık hissi uyandırıyor...şarkıyı makinadan alıp insansı bir atmosfere taşıyor:)...demo üretkenliğini bir çok arkadaşımız gibi bende de takdir ediyorum...
her ikinizede selamlar....:p

Abi kastettiğim şey EQ paremetreleriyle ilgili değil esasen, snaredeki sesin kendi karekteristiğiyle alakalı....
Bazı davul kitlerinde var bu sorun, özellikle Yamaha'da tam bir felaket...
Ben çok oynadım paremetrelerle fakat bir türlü istediğim yakalayamadım.Ne yaparsam yapayım Yamaha'da kafama kafama çakılan snareden kurtaramadım.Tyros4 serisinde bu sorun hallolmuş gözüküyor nitekim...
Fakat Pa3x de çok daha gerçekçi snare sesleri de duydum, özellikle Mustafa Abi'nin demolarında...
Sorun sanırım o kitdeki sadece o sese ait...Bunu yakalamak güç zaten.
Mesela sabah dinlediğim Audya demosunda davullara 10puan vermiştim...:)

Ch.