punkat-demo2011

travengraven

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
merhaba ben bu siteyi keşfedeli fazla olmadı. Ama açılan başlıklar, paylaşılanlar ve yorumlar çok hoşuma gitti. Müziklerimi genelde kendi sayfalarımda paylaşıyorum ama bu siteyi o kadar sevdim ki burada da paylaşmak istedim

parçaları aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz. Yorumlarınızın (iyi/kötü) benim için çok değerli olduğunu bilmenizi isterim. Sevgiler

punkat's sounds on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

Cevap: punkat-demo2011

ÖNCELİKLE ŞARKILARINIZI BİZİM SİTE DE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN BÜTÜN ARKADAŞLARIM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...ŞARKILARINIZIN TÜMÜNÜ DİNLEDİM...ÇOK BEĞENDİM...
FAKAT İLK ŞARKIDAN SONRA KULAĞIM YORULDU...ŞARKILARDA FAZLA DAVUL VURUŞLARI VAR GİBİ GELDİ BANA.RİTM VE LEAD GİTARIN SES RENKLERİNİN BİRBİRİNE YAKIN
OLMASI GÜZELİM SOLOLARINIZI ÖRTMÜŞ...SES TONUNUZ ÇOK GÜZEL VE İYİ KULLANIYORSUNUZ...
SİZİ TEBRİK EDİYOR DAHA BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞINIZA İNANIYORUM..SEVGİ VE SAYGILAMLA...
(şarkılarınızı izninizle Rock Arşivime aldım...)
ARKADAŞLARIMA İKİNCİ ŞARKIDAN İTİBAREN DİNLEMELERİNİ ÖNERİRİM.İLK ŞARKI YANLIŞ BİR İMAJ BIRAKIYOR...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: punkat-demo2011

yorumlarınız için çok teşekkür ederim...profesyonel bir kulağın dinlemesi elbette farklı oluyor...ilk parçayı tamamen ev stüdyomda yaptım o nedenle belli bazı kritikleri var ama diğer parçalarım sizin de farkettiğiniz gibi daha tatmin edici, çünkü onlar Türkiye de stüdyoda canlı kaydedildi. tüm enstrumanlar canlı çalındı. ilk parçada davullarda midi desteği var.

Özellikle benzer gitar tonları nedeniyle öne çıkamayan gitar solosu eleştiriniz için çok teşekkür ederim. Üzerinde düşünüp gereken farklılıkları yapacağım. Nezdinizde tüm site üyelerine sevgilerimi sunuyorum.

Bu alana bir cevap yazın...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri