Psr or700tr v2 Plus Yeni Hucüm Kayıtlar

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 27
  • Görünümler : 10K
Cevap: Psr or700tr v2 Plus Yeni Hucüm Kayıtlar

Elinize sağlık güzel çalışmalar! Yalnız bazı hususlara değinmem lazım. Vahde demo hariç diğerlerinde drum ve perküsyonlar zayıf geliyor(Kaliteli kulaklıkla dinlediğim halde) Düşünün ki tesisatta daha da yetersiz kalacaktır. Bunun sebebini merak ediyorum özellikle mi düşük tuttunuz? Ben pa800 emo usb kullanıyorum tabiri caizse gümbür gümbür! Örnek olarak aşağıdaki naçizane yaptığım demo gibi.(Ustalığa çok yolum var)

Seni ben_2.wma

yaa kardeşim daha ne istiyorsunuz anlamadım ki ?

Korg pa 800 Emo usb Daha karsılastırma Yapılıyor Bu Klavye Çıkarken Böyle Bir iddası yoktu orta halli kullanıcılar için

Daha kısaylamanın bir manası Yok bu Bile buyuk başarı yapmayabilirlerdi demi Ama ellerine sağlık..

Neyin Peşindesiniz... :D.

bir roland kullanıcısı olarak kıskandım... tebrikler.

Korg pa 800 Emo usb Daha karsılastırma Yapılıyor Bu Klavye Çıkarken Böyle Bir iddası yoktu orta halli kullanıcılar için

Daha kısaylamanın bir manası Yok bu Bile buyuk başarı yapmayabilirlerdi demi Ama ellerine sağlık..

Hayırdır neden bir anda saldırıyorsun ki. Kiömse düşüncesini yorumunu yazamayacak mı..

Bekir'im herkes düşüncesini yazabilir.. Olumlu veya olumsuz ;) Kimseyi düşüncesi yüzünden suçlamaya veya ona karşı saldırıda bulunma hakkımız yok..
Sadece eleştiri yapmayı bilinmediği vakit o zaman gerekirse devreye girip konuşma hakkımızı kullanabiliriz..

Tamam mı leyn :p

fiyat ve diğer ayrıntılar henüz belli deil sanırım, çalışmalar cok hoşuma gitti tşk ler...

Bekir'im herkes düşüncesini yazabilir.. Olumlu veya olumsuz ;) Kimseyi düşüncesi yüzünden suçlamaya veya ona karşı saldırıda bulunma hakkımız yok..
Sadece eleştiri yapmayı bilinmediği vakit o zaman gerekirse devreye girip konuşma hakkımızı kullanabiliriz..

Tamam mı leyn :p

Peki Abicim arkadaştanda özür dilerim kusura bakma boyle polemikler cok oldugu için bir an parladım

Yoksa çorum iskilipliler iyi insandır. Eşim oradandır. Severim iskiliplileri. İskilip e geldiğim zaman esnaf damat diyerek yemeğimi çayımı eksik etmezler.

saygılarımla.

Yoksa çorum iskilipliler iyi insandır. Eşim oradandır. Severim iskiliplileri. İskilip e geldiğim zaman esnaf damat diyerek yemeğimi çayımı eksik etmezler.

saygılarımla.

abiciğim her zaman beklerimmm