Psr or700tr v2 Güncelleme Hakkında

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görünümler : 5K
Cevap: Psr or700tr v2 Güncelleme Hakkında

Güncellemenin 1 sene olacağının 1 yıl öncesinde belirtildiğini söylemişken, senin bu süreyle ilgili söylediğine gocundum.. ve bu yüzden sana cevap verme gereği duydum..

Gerisi (güncellemenin devamı) zaten olacak ama bunu bana söylemek düşmez..Ayrıca bilgi aktarımı zaten konunun kendisi ve yanlış anlamlara mahal vermemek amacıyla sana yazdığımı tekrar söylemek isterim..

Moderatör tarafında düzenlendi:

ARKADAŞLAR ZATEN Hocalarımız elinden geleni yapıyor rahat bırakalım derim

bende gerek sen ol, gerek salim ve orhan kardeş olsun hepinize teşekkür ediyorum bu zamana kadarki emekleriniz için..
emek harcayan insanları hiçbir zaman kırmak istemem kaldıkı senınlede kişisel bir olayım yok olmazda ama sende takdir etmelesinki güncellemenin bitmesi biizm gibi ritim yazmada acemı olan arkadaşlar için bir nevi yıkım oluyo sonuçda siz kendiniz istediğiniz ritmi ve sesi kolayca editlerken benim gibi arkadaşlar cile çekiyo, onun için sendeki etkisiyle bendeki etkisi aynı olmuyo bu olayın benım senden daha fazla tepki göstermem gerekirken sen bana tepki gösterip yazdıklarımı yalnıs anlamıssın sanırım bundada senınle bir konuda polimiğe girip benı özelime yazdıklarını pasteledıgım içi beni banlamışdın neyse ben bu tarz şeylere takılacak karakterde biri değilim...
bir kez daha söylüyorum emegin için saol batuh kardeş :) böyle bitiriy bari
:)

amma gramer hatası yapmışım:) türk dil kurumu peşimde :)

Burada kimsenin zararlı çıkmasını istemeyiz ki.. Zaten sana hak veriyorum ritm yazma ve editleme konusunda söylediklerine ama en sabırsız olanımız sensin :) evet sana ban atmıştım ama bunun nedeni özel mesajlarımızı konu içlerine serpiştirmen ve seni tehdit ettiğimi iddaa etmendi ve zaten benim işim gücüm yok bi iki ritm için adam mı öldüreceğim :D Olayın komik yanı buydu..

Bu arada sen tedirgin olduğun konularda artık kendi bırak ve birazda kendini rahatlat.. Biz burada bi şirket veya kamu adına bulunmuyoruz, birbirimizden yararlanmak için buradayız her daim..

merhaba arkadaşlar,

bu güncellemelerin durması veya ara vermesiyle ilgimiz yok.
ağustos 2010 sonuna kadar zaten titizlikle üstünde çalışıyorduk ama eylül ayından itibaren
do re müzik kendi bünyesine aldı ve kendi forumunda yayınlamaya başladı.
ama daha önce belirttiğim gibi,
1 sene düşünmüştük.
ben bu güncellemenin formatını değiştiriyorum ve sadece Dr.Salim ve Batuh'a gidecek olan istek ritimler(MP3 formatında örneği olmak kaydı ile) değerlendirilecektir.
mesela,
ankara yörelerindeki müzisyenler şikayetçi.bence hemen bu fırsatı değerlendirsinler
ve örnek motifler göndersinler.veya başka yörelerin müzisyenleri.
türkiyenin bütün ucra köşelerinden burada katılım var ama lütfen siz de en azından örnekleri gönderin ve katkıda bulunun.aslında başta da düşünce bu idi.ama kimse zahmete katlanmadı ve hep oluruna bıraktı ama hangimizin hayal gücü bütün kitlenin beklentisini karşılayabilir?
umarım uygulama hoşunuza gider ve bu enstrumanı güncel tutmayı hep birlikte başarırız.
ayrıca,
yapacağım açıklama bu konu ile yakından uzaktan alakalı değil.lütfen ay sonunu bekleyin.

saygılarımla:
Can Başar

Moderatör tarafında düzenlendi:

bilgilendirme için saol abi

Bilgilendirmeler ve destek için teşekkür ederim.

can bey bilgilendirme için teşekkürler...

Hocam çalışmalarınızda Allah yar ve yardımcınız olsun.Teşekkür ediyoruz.
Orhan bey'in ayrılmasınada çok üzüldük bunca zamana kadar vermiş oldukları destekten dolayı kendilerine de teşekkürümüzü bir borç biliriz.