psr 9000 arıyorum

• Konbuyu başlatan artika
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

artika

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
istanbuldan temiz kullanılmış 1750tl kadar psr 9000 arıyorum ilgilenen arakadaşlara duyurulur

Cevap: psr 9000 arıyorum

frden slmlar usdat bende vardi ama yegenime hediye ettim kayseride suan ama tobeki satmaz bidaha var ama sorun kargo ist de bulursun bende bizaman 9000 pro psr9000 a1000 vardi insallah bulursun

zor bulursun bende vardı askere gitceğimden dolayı sattım yoksa hiç satmazdım

selam bu msn yi ekle
bots976@mynet.com
adı levent şu an satıyor tertemiz bir ürün ve full kende tyros3 aldı şu an satılık

selam kadir kardeşim yönlendirdiğin arkadaşla görüştüm fiyatı biraz pahalı geldi sanırım birdaha aramadı beni..önemi yok satılmasada dursun üzerinde korg pa 800 piçbenderi var 64 mb ram scsı board 3 adet pa 800 sample kit müthiş saund ritimler var iddaa ediyorumki bu alet o yeni çıkan or 700 den çok daha üstün bir alet hem saund hem kalite bakımından o aletide çok iyi inceledim fakat psr 9000 çok farklı bir alet fakat kıymeti bilinmedi bence on numara alet saygılarımla

hayırlı alışlar satışlar olsunnn.

arkadaslar bendede or700trv2 var ama psr9000 dinledim bıraz cok begendim fakat yeterli bılgi yok şu aleti bilen iyi tanıyan bi yazıversin detaylı bilgilerini bi ögrenelim hem neden tutulmamış tamam agır ama agır olması bahanee degil şimdiden tesekkurler
piyanist serkan

bir arkadaşta var 1300 lira

ben kullandım şahane bi alet...hatta youtube de ve izlesene.com da videolarım var.izlersiniz...benim satmamdaki amacım askerliğimdi.şimdi askerliğimi ertelettim pa80 var bende.bi tane psr9000 buldum onu alcam pa80i satıyorum...alet hakkında detaylı bilgi almak isteyenler videoları izleyerek fikir edinebilirler.

alet pa1x ağırlığında, harddisk ve 64 mb ram mevcuttur.wave formatını destekler.kit sıralaması kişinin isteği üzerine yapılır.32 adet user hafızası vardır.150 adet ritim hafızası + direct floppy kapasitesi mevcuttur.kendine has mikrofon girişi ve vokal efektleri bulunmaktadır.bayan sesleri, çift ses vs vs...arkada 4 loop çıkışı, 4 stereo çıkış, 2 midi giriş, 2 midi çıkış, lcd bağlantısı ve pc keyboard bağlantısı bulunmaktadır.mp3 board takılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...