Program sırasında kayıt.

• Konbuyu başlatan piynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 2K

piynst

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x
Arkadaşlar, düğünde ya da herhangi bir programda mikserden nasıl kaliteli kayıt alabilirim? Bu iş için bir bilgisayar programı mı yoksa bir cihaz mı kullanmalıyım? Bu işin en kaliteli ve ekonomik yolu nedir? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Cevap: Program sırasında kayıt.

Konu güncel arkadaşlar, bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

MD kullanabilirsen kayıt daha kolay olur.laptop kullanmak istersen basit,kullanabileceğin kayıt programları var.hatta site içerisinde bulabilirsin.ama nedense md daha sıcak geliyor bana.

Professonal Sound Record Programları Arastır

Arkadaşlar daha açık ve ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var.

İşin en basiti Laptop ile Nero Wave Editor yardımıyla kayıt alabilirsiniz..Nero,bildiğimiz Cd yakma programı içinde ses kayıt ünitesi var inanılmaz derecede kaliteli kayıt alıyor..Mixerden Rec Send, track out yada aux out gibi çıkışlardan laptop un line girişine bağlıyoruz.Ses kartından line in seçeneğini seçiyoruz programı açtığınızda kırmızı record düğmesi var ona basınca bir pencere var orada ilgili ayarı yapıp ok diyoruz kayıdımızı wav dosyası olarak kaydediyor...

hocam ben goldwave programını kullanıyorum kayıt kalitesi güzel mixerin rec aut yada diğer aut ların dirinden çıkış al laptopun mik. girişine tak. programı aç new yani yeni dosya aç. süresini ayarlayabilirsin yani tahmini kaç dakika kayıt yapacaksan okadar süre verebilirsin. kayıt bitince save yapıosun ve istediğin formatta yani mp3 wave vs.. kayıt ediyorsun. sonra baktınki ses değerleri düşük geldi tekrar programı açıp yaptığın kayıtı seçip mix yapabilirsin bas tiz ayarları yani. sonra tekrar save yaparsın. ayrıca kayıtı istediğin yerden keserek tek tek şarkılar yapabilirsin çok kullanişlı ve kolay bir program. tavsiye ederim