profesyonel müzisyenler sendikası kuruluyyorrr

Cevap: profesyonel müzisyenler sendikası kuruluyyorrr

5 yıldızlı otellerr lobıdee pıaynıst vede balo orkatsrası bulundurmak zorundaaaa bu kanunda varr ayrıca orayı daha dıkkatlı okursanz 4 yıldızlı otelerdee eglence yerı olarak adlandrılan ksımlarda canlı muzık yapılabılırr 5 yıldızlı otellerde orkesta sahnesı dans pıstıı vede muzık yayınıyla ılglı duznlemeler yapılmıss ykarıda yazdıgımım seyler boslukta olan mddeler degıldırr ıkınıcıısı bu konu muzısyenler ıcın eger sen otelcıysenn otellerlel ılglı forumlarda bunu yazarsan daha faydalı olcaktıırrr saygılarımlaaa

hem otelciyim hemde müzisyen,ama bir işi yapacaksanız insanları doğru bilglendirin,daha yazı yazarken bile kelime hatalarınızı düzeltmiyorsunuz ki kaldıki işinizin ciddiyeti tartışılır.Senelerce bu memleketde müzisyen dernekleri kuruldu herkez bir araya gelsin yardımlaşma olsun yada insanlar birbirlerinden feyzler alsın diye,ama ne oldu hemen hepsi kapandı.Federasyon olmanın şartlarından birisi de en az sayıda dernek kurup(yanılmıyorsam 5 dernek ayrı illerde)federasyon olmak için başvurmak.Bence ilk önce dernekleri organize edin ve öyle başlayın.Bu işler böyle dünyanın heryerinden müzisyenlerin sadece sömürmek için kullandıkları bu canım forum sitelerinden başlamaz.Burayı insanlar sadece paylaşım yapmak ve yeni müzisyen dostlar için kuruyorlar.Benim yazdıklarıma belki kızacaksınız belki de kırılacaksınız ama zamanı gelince ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız..Daha birbirlerinin ekmeklerinde gözü olan müzisyenler olduğu sürece,birbirlerinin fiyatlarını sırf 1 iş fazla kapmak için kırdıkları sürece sizin bu oluşumunuza çok taş koyanlar olacaktır.Dost acıları söyler umarın hakkınızda hayırlısı olur.

arkadasım ıyısın hossunndaa yazı yazma seklı ıle cıddııyet arsındakı baglantına sasırdımm su anda bursada antalyada mersınde adanada temsılcılikler hazırlanıyyor bu bır sendıka fedarasyon degıll zaten 1980 yılına kadar muzısyenler sendıkası vardı daha sonra ıslevsız hale geldı zaten ankarada vardı ben bastan yazdımm zor olcak dıyee kelıme hatalrını ne yazıkı sızdede var kusura bakmayyınn yanı meselemız kelıme hataları degıl muzısyen haklarını muzısyen kalıtesını daha ıyı yere tasımaktırr bu olayın cıddıyetını tartacagına bulundugun yerı daha ıyı belırlersenız bızde sıze kelımelrımızı saygı cercevesı ıcınde daha guzel secezerız vede bu olusuma katkıda bulunuruz sonuctabızım yememız gerekn pastayı baskaları yıyor bırak onu bır cok yerde muzısyenlerın ne sartlar altında calıstıgını dusun senın sartların ıyıyse bızım ona bırsey dedıgımız yok sen gıt bakalım avrupada herhangı bıryere calısma ıznın olmadan cal adamlar gelıyyor burada elını kolunu sallaya bızım önümzu tıkıyyorr amerıkaya buradan bır grup gıttıgınde orda calısmaya basladıgında ıcınde bırde amerıkalı muzısyen olması gerekıyyor su anda zaten gereklı tuzukler vede hukuksal altyapı hazırlanıyyorr ısteyen destek olur ısteyen olmaz kımsey zorla bırsey yok kusura bakma muzısyenı kımse kolay kolay somuremez muzısyen adam akıllıdrr sendıkanın 1980oncesı neler yaptıgına daır su anda canlı tanıklarr var mayısın ılk pazartesı toplantı var benım davetlım olark gelırsenız bende sızı agırlarım gereken bılgılerı alırsınız zaten ben butun gelısmelerı buradan bıldırecegımm burasın bır paylasım sıtesı haklısın bızde sendkanın kurulmaya basladıgını herkesla paylasıyorruzz paylasmak ılla rıtım md degıldır bız burada duygularımızıda dusuncelrımızıde paylasıyoruzz sendıka kuruldugunu herhalde spor sıtesınde paylasmayacagız yanı saygılarımlaa bu arad telım 0538 419 88 82

her konuda yardımcı olmak tabii ki görevimiz,umarım herşey istediğimiz gibi olur..Bakanlıklar düzeyinde elimden gelen bir şey olursa seve seve girişimde bulunurum,Amaç zaten müzisyen hakları ve şartlarının iyileşmesi.Saygılar..

degerlı dostumm ılgıne teskkur ederımm saygılarımla sımdılık facebook ta porfesyonel muzısyenler sendıkası adı altındayyızz sızı vede tum mzuısyen arkadaslarımızı beklıyorruzzz

Müzisyenlerin kalitesinin artması ve devlete vergi verebilmelerinin sağlanması için aynı bir bakkal dükkanı açılıyorken nasıl belediyeden ruhsat alması bağkura kayıt yaptırması esnaf odasına kaydının yaptırılması gerekiyorsa müzisyenlerden de bunlar istenmeli bu şartları yerine getirmeyen müzisyenlere caydırıcı cezalar verilmeli. Eğer müzisyenliği bir standarda oturtamazsak hep şikayet ettiğimiz gibi elinde bir md çaları olan herkes müzisyenim diye ortalarda dolaşır. Müzisyenler Kültür bakanlığı tarafından teftiş edilen Müzisyen derneklerine üye sertifikaları bulunan esnaf odalarına kayıtlı olmalı vergi vermeli ve hak ettikleri paralara çalışabilmelidirler.

degerlı arıan bu yazdıgıın butun konular dusunulmektedırrr

güzel bir fikir fakat kimin pro kimin amatör olduğunu nasıl anlayacaksınız?

bu arada adrianın dediği olayı ben 5 senedir yapıyorum, yani vergi dairesine kayıtlıyım ve yaptığım her iş için fatura kesip ücretimi o şekilde alıyorum. her yılda 15.000 lira kadar devlete vergi ödüyorum...

güzel bir çalışma sendikaya hep destek tam destek verelim dostlar bizim yaşlara geldiğinizde ne denmek istediğini daha iyi anlarsınız en azından sigorta çok önemli saygılar...

arkadaslarr su anda duzenlemeler haırlanıyyorr bu surec yenı basladıı

tam destek:)