premium pa800 TMİ SET çalışması..

• Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 50
  • Görünümler : 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: premium pa800 TMİ SET çalışması..

:D:Dnekadar daha sürecek Abiler?
biliyorum isiniz zor ama bizde sabirsizlanmaya basladik, bir ay dendi, üc ay oldu :D
saygilar

arkadaşlar ben derleme bir set düşünürken arkadaşlarımız pro bir set girişimi yaptı iyide yaptılar durum kitlerden saplelere herşey 4/4 lük olacak biraz daha sabır.. inş hayırlısıyla bitireceğiz malesef kolay değil..

set yapmak gercekten cok zor iş ben kendıme sevdıgım setlerden rtm alıyım dedım 15 20 tane 1 haftamı aldı :)

Arkadaşlar.. ilker sample düzenlemeleriyle uğraşıyor.. sıfırdan durum kit dizilimi işlemi başladı.. rtim yazma safhasına geçemedik daha..

hızlı ve yoğun çalışarak en kısa sürede bitirmeye çalışacağız..

Set ücreti henüz kararlaştırılamadı, fakat 250 Tl nin altında olacak..

Adminim 250 tl nin altında demişsinde inşallah marketlerdeki gibi 249 tl den sürmezsiniz :D

Sayin admin,
Sadece üc asagi bes yukari, nekadar sürer daha diye söylermisiniz?
3 hafta, 5 hafta? hani bilelim durumu, yoksa USB alcam kendime

arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyorum. ses ve ritim konusunda tanıdığım çok arkadaş var sıkıntı çeken. inşallah güzel olurve bir çok arkadaşımızın tabi benimde problemimiz son bulur. çalışan arkadaşlara kolay gelsin. lütfen ücreti uygun olsun. piyasada müzisyen arkadaşları soymak için çok çaba sarfedenler var.

vallahi bu gidisle gelmeyecek herhalde.. admin üstad bir Bilgi versen iyi olur

tranpoze arkadaşımınız dediği gibi karadeniz yöresine ait ritimler olursa ve 2/4 lüklerinde bartın havası tarzında olursa cok memnun kalırız

]Elinize sağlık şimdiden iyi bişeyler çıkacağına eminim ancak benim şu ana kadarki gözlemlerime dayanarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum piyasadki setleri incelediğimde görüyorum ki setin davul kitlerinde mevcut davul tonları örneğin bir darbuka sesi her sette aynı ses kullanılmış ama ahmetkit mehmetkit birsürü drumkit oluşturulmuş topu topu 8-10 tane davul sesi kullanılmış diğer tuşlar bomboş duruyor sizlerden ricam piyasada herkesin ortak kullanabileceği beynelmilel standart kitler oluşturup setleri bu standart kitlerle yaparsanız sanıyorum 7-8 tane davul kitiyle bu iş rahatça hallolur ve 16 dk ya ihtiyaç kalmaz inanın bu kit çöplüğünde kullanılmayan bir sürü gereksiz davul sesleri var ve boşuna yer kaplıyor set yaparkan bunları göz önünde bulundurmanızı öneririm.selamlar

timur ilhan kaza gecırmıstı halen hastanede olduugu ıcın set çalısması durduruldu ama suan saglıgı ıyı sanırım en kısa zamanda haber gelecektır

teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...