plus teknik servis

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 3K

pymmemo

paylaşımcı üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x & pa800
üstatlar klavyeyi istanbula gönderecğim plus için ama servise ulaşamıyorum.can başar bey ile görüşmem gerekiyor tel numarasını yazarsanız memnun olurum çok acil

Cevap: plus teknik servis

can abinin numarası:0532 201 39 74

teknik servis içinde: googleye dtl elektronik yazın geliyor. ordan iletişimi kurarsınız.

ne yazıkki ne can beye nede teknik servise ulaşmak mümkün olmuor bugün göndermeyi çok istemiştim ama nasip olmayacak herhalde

hocam ben bir saat önce ikisinide aradım ulaştım. bende şimdi gönderdim yurtiçi kargoyla ama ücretini nasıl yapcam bilmiyorum. nasıl ödeme yapacagım. yaptıranlar yardımcı olabilir mi?

mehmetim göndere mediysen bunda bir hayır vardır cok istediğini biliyorum plusu ama vardır bir hayır gec olsun ama güc olmasın abim

Ben dtl nin anlaşmalı kargosu olduğunu düşünüyorum. Onlarla irtibata geç.
Ben Cihazı Kubilay Müzikten almıştım. Oraya götürdüm. Onlar 1 gün içersinde hallettiler.. Dtl ile çözemezsen bu yolu dene istersen..

dostlar orgunuzun kutusunun içine adınızı sooyadınızı ve adres telefon falan yazın ve orgu gönderin ..gönderdiğinizde kargo parasını onlar ödüyor ama gelişte siz ödüyorsunuz can bey sizi araayıp yatırmanız gereken miktarı ve bankayı söyler..