PİYASADA TUTULMAK İÇİN NELER ŞARt?

Cevap: PİYASADA TUTULMAK İÇİN NELER ŞARt?

bikere öncelikle esnaf olman gerekiyor (karakter olarak) ağır başlı efendi ve sözünün eri olacaksın. bu camia çok zıplayan tipleri sevmez verdiğin sözü tutacaksın.. ayrıca şu fikrini hemen değiştirmelisin (piyanistim diye geçinen çoğundan iyi çalarım) Allah herkeze bir kapasite verir ve neyaparsan yap bu limiti aşamazsın. o kastettiğin adamlarda okadar kapasiteye sahip olabilir kimsenin sanatkarlığını kendinle ölçme kaldıki kendini onlardan üstün görme müzisyen adam kibirli olmaz. iyinin iyisi var bigün çobanın biri gelir sahnede bozar adamı :) sen işini doğru yap takdiri insanlara bırak onlar en doğru kararı verecektir.
Helal olsun kardeşim ne güzel anlatmışsın, hepsine harfiyen katılıyorum. Herşeyden önce adam olacaksın. Düşünsenize, adam size para verip karşınızda eşini, kızını, akrabalarını oynatacak. Vasat fakat sağlam karakterli bir müzisyen, çok yetenekli fakat zayıf karakterli bir müzisyenden çok daha makbüldür bence.
Bir de ucuz olduğu için tercih edilen bir müzisyen olmamak lazım, sizden ucuzu her zaman bulunur. Kalitesi ve farkı yüzünden tercih edilen müzisyen hem daha kalıcı olur hem de kimse ona 3-5 kuruşun hesabını yapmaz.

Helal olsun kardeşim ne güzel anlatmışsın, hepsine harfiyen katılıyorum. Herşeyden önce adam olacaksın. Düşünsenize, adam size para verip karşınızda eşini, kızını, akrabalarını oynatacak. Vasat fakat sağlam karakterli bir müzisyen, çok yetenekli fakat zayıf karakterli bir müzisyenden çok daha makbüldür bence.
Bir de ucuz olduğu için tercih edilen bir müzisyen olmamak lazım, sizden ucuzu her zaman bulunur. Kalitesi ve farkı yüzünden tercih edilen müzisyen hem daha kalıcı olur hem de kimse ona 3-5 kuruşun hesabını yapmaz.

hocam bu dediğiniz hiç bu zamana kadar aklıma gelmedi,

Düşünsenize, adam size para verip karşınızda eşini, kızını, akrabalarını oynatacak. Vasat fakat sağlam karakterli bir müzisyen, çok yetenekli fakat zayıf karakterli bir müzisyenden çok daha makbüldür bence.

dürüstlük çok önemli bu meslekte .. yoksa başlamadan biter sanırım.. düşünsenizde sapık pianist die bi yayılsa o bölgede kimse iş vermez... çok doğru tespitler çıkıyor siz değerli üstadlar yazdıkça..helal olsun

Gökhan kardeş bende yaklaşık 5 yıldır bu sektördeyim,bu iş çok hoplayıp bol zıplamaya gelmez,sabit kalacaksın mekanın belki aynı kalacak ama sen kendini geliştirmenin yollarına bakacaksın,sahnedeki diksiyon çok önemli insanlarla iletişim çok önemli ,eğer bu işi yapacaksan çocukla çocuk yaşlıylada yaşlı olacaksın benim görüşüm,şükür boş günümüz geçmiyor 250 lira dediğin rakama cihaz kendimin olmasına rağmen benim çalasım gelmiyor o fiyatlara çünki sen 300 kişiyi idare edersin yeri gelir 1kişi seni idare etmez,proğram bitince teşekküre gelen çok olur eline koluna sağlık diyen de,gurur kibir agresiflik götürmez bu iş,samimiyet ,tecrübe,hoşgörü,tevazu ,duygusallık bu iş farklı birçok özelliği kendinde bulunduramıyorsan veya nitelikli şahıs olarak yaşamıyorsa piyanist 3-5 yıllık ömrü var bu meslekte istikrar şart...prensib şart kal sağlıcakla....Karaman'dan sevgilerle

kardeşim yazını okudum mesleğe yeni atılmış içi içine sığmayan hırslı bir kardeşimize benziyorsun allah utandırmasın allah tezgahına bereket versin benim sana tavsiyem hiç kimseyi hakir görme benim.. deme kibir saltanatlığı yıkan tek tabudur boş ver laptopla sahne yapan yapsın yeteneği okadardır ama ekmek yiyor koma karar makam köprü bilmez soft naturel çalıyordur ama ekmek yiyor kendi duygularının açığa çıkarttığı tarzı hislerini sevgini üzüntünü parmaklarından klavyene haykır işte ozaman sen piyasada değil piyasa senin elinde olur

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri