PiYANiST SARSINTI

canhayelmert3

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
ŞİMDİ ARKADAŞLAR PAYLAŞIMLARA BAŞLIYORUM İNŞALLAH BEYENİRSİNİZ.BEN AYNI ZAMANDA ELEKTRO GİTAR-ORG-ELEKTRO SAZ ÇALMAKTAYIM.KESİNLİKLE HERKESDEN İYİYİM DEMİYORUM ELİMDEN NE GELİYORSA ONU ÇALIYORUM.SONUÇTA İNSANIZ.NEYSE PAYLAŞIMLAR.

ELEKTRO GİTAR - SEVDAN BİR ATEŞ - MUSTAFACAN TİRYAKİOĞLU
Video - MUSTAFACAN T?RYAK?O?LU - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk video payla??m sitesi, Komik E?lenceli Video Portal?

DENİZLİ \ ÇARDAK 6.KÜLTÜR FESTİVALİ - KALP KALBE KARŞI - CENNET - ESMERİM BİÇİM BİÇİM HEPSİ MD ALTYAPI - MUSTAFACAN TİRYAKİOĞLU
Video - DENİZLİ / ÇARDAK 6.KÜLTÜR FESTİVALİ - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk video paylaşım sitesi, Komik Eğlenceli Video Portalı

MANUEL RAYMOND KT61MIDI PC'YE BAĞLAYARAK (MİDİ DESTEĞİ) FL STUDIO - ÇİLE BÜLBÜLÜM ÇİLE - MUSTAFACAN TİRYAKİOĞLU
Video - çile bülbülüm çile - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk video paylaşım sitesi, Komik Eğlenceli Video Portalı

ELEKTRO GİTAR - AŞKTAN ÖTE - MUSTAFACAN TİRYAKİOĞLU
Video - AŞKTAN ÖTE - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk video paylaşım sitesi, Komik Eğlenceli Video Portalı

FESTİVAL GÜNÜ SABAHLEYİN DENEME - UNUTAMADIM - MUSTAFACAN TİRYAKİOĞLU VE KIZLAR TOPLULUĞU
Video - FESTİVAL GÜNÜ SABAHLEYİN DENEME - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk video paylaşım sitesi, Komik Eğlenceli Video Portalı

GEM WS 2 - ÇAYIR ÇİMEN GEZE GEZE - MUSTAFACAN TİRYAKİOĞLU
Video - GEM WS - 2 ÇAYIR ÇİMEN GEZE GEZE - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk video paylaşım sitesi, Komik Eğlenceli Video Portalı

GEM WS 2 - DENİZLİNİN HOROZLARI - MUSTAFACAN TİRYAKİOĞLU
Video - GEM WS - 2 DENİZLİNİN HOROZLARI - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk video paylaşım sitesi, Komik Eğlenceli Video Portalı

GEM WS 2 - FİDAYDA - MUSTAFACAN TİRYAKİOĞLU
Video - GEM WS - 2 FİDAYDA - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk video paylaşım sitesi, Komik Eğlenceli Video Portalı

GEM WS 2 - İLLEDE ROMAN OLSUN - MUSTAFACAN TİRYAKİOĞLU
Video - GEM WS - 2 İLLEDE ROMAN OLSUN - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk video paylaşım sitesi, Komik Eğlenceli Video Portalı

GEM WS 2 - TÜRKİYEM - MUSTAFACAN TİRYAKİOĞLU
Video - GEM WS - 2 TÜRKİYEM - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk video paylaşım sitesi, Komik Eğlenceli Video Portalı

KORG İ5S - GÖTÜR BENİ GİTTİĞİN YERE - MUSTAFACAN TİRYAKİOĞLU
Video - KORG I5S - GÖTÜR BEN? G?TT???N YERE - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk video payla??m sitesi, Komik E?lenceli Video Portal?

KORG İ5S - SÖYLEYEMEDİM - MUSTAFACAN TİRYAKİOĞLU
Video - KORG I5S - SÖYLEYEMED?M - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk video payla??m sitesi, Komik E?lenceli Video Portal?

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri