Cevap: Piyanist Şantörüm Diyenler İzlesin...
hocam adam kızmış doğru olabilir, fakat çocuk bağlayamamış olabilir. bunun için tüm camiaya laf atmak yanlış. yok piyanist şantörü kaldırsınlar falan bu olay saçma. varsayınki hükümet böyle bir iş yaptı piyanist gitti bu konuşan arkadaşta işsiz kalmıcakmı?
bir konuda haklı kötü çalanlar mevcut, ya çalıyor okuyamıyor yada okuyor çalamıyor. yada işi düzgün yapamıyor, bunlarada saygı duymak gereklidir. Çünkü hiçbirimiz ilk sahnede çok iyi olamayız. Zaten çalıp söylemek zor iştir, bilen bilir.
Sonucunda zaten kötü çalıp söyleyen arkadaşlarımda piyasada çok tutunamıyorlar buda bir gerçek, bir çıkar sahneye iki çıkar üçüncüde artık mekan sahibi şutlar.
Ben ankaradayım, ve burda piyanist bulmak çok zor diyebilirim. Hem çalan hem söyleyen hemde programı sunan adam bulmak çok zor.
Sonuçta kötü çalan arkadaşım bir yerde tıkanır sonrada bi bakmış iş alamıyor. Herkese saygı duyalım ilk sahnesinde mükemmel sahne yapan varmı? yada ilk dönemlerde.
Birde bu konuşan arkadaşım 2 slow parçayı arka arkaya okuyan yok demiş, Buna pek inanasım gelmedi. Hocam düğün sahibi demiyormu bu nasıl çalıyor söylüyor diye

illaki o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.
Bu arada adama çok güldüm
Saygılarımla