piyanist kadir

• Konbuyu başlatan sekooo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 5K
Cevap: piyanist kadir

can başar ! nye yapmadn abi :))

can başar ! nye yapmadn abi :))

eğer can başar or700e yaptığı bu çiplerin bi tanesini sadece ritim olarak kullanmak için bu cihaza yapsaydı, diğer sesler zaten sample olarak yüklenebiliyor...yemin ediyom on numara bi alet olurdu.ama piyasa rekabet meselesi işte.psr9000 e öyle bişey yapılsaydı or700 nasıl satılırdı?..bütün mesele bu..

merhaba,

psr9000 ile ilgili verdiğim savaşların hiç birini bilmiyorsunuz.
olay çip'e gelene kadar alet üzerinde ciddi yazılım hataları vardı.version 3.0 öncesi full hatalıydı ve version 3.0 işletim sistemini bizzat japonyaya hamamatsuya gidip kendim yaptırdım.2002 yılında ama geç kalınmıştı çünkü aletin bu hataları yüzünden herkes uzak duruyordu.
en büyük hatası:
koma verildiği zaman sol el akorlarını da etkiliyordu ve düzeltilmesi mümkün değildi.
bu gibi ciddi hatalar vardı ve ancak 2002 şubat ayında düzelttirebildim.
bu aşamadan sonra zaten aletin de adı çıkmıştı ve pa80 gibi bir rakip gelmişti.
fiyatı daha uygun ve sample kart sistemi var.

çip konusunda büyük bir yanılgıdasınız.
ben kafama göre iş yapamam.ilgili markanın yetkilileri ancak benden proje talep ederlerse değerlendiririm.eğer psr9000 ile ilgili bir talep gelmiş olsaydı durum değerlendirmesi yapılırdı ama zaten sampler olan bir alete bu gibi bir işlem yapmak ne kadar ilgi görür?
zaten 64 mb yer var ve bana göre fazla fazla yeter çok iyi bir set yapılsa bu işinizi görür ama önce yapanı bulmanız gerekiyor.gerçek anlamda.
sözde ve özde yapan çok ama bazı kriterlere kimse dikkat etmiyor.
sample oluşturmak bir sanattır.bunu iyi yapabilmek için önce o sazın akustiğini çok iyi bilmek gerekiyorki rezonans spektrumunu iyi ayarlayabilmek için.ve,
belki 25 örnek yerine sadece 15 örnek ile bir bağlama sesi güzel olabilir.işte bu gibi ayrıntılar ve parametrik hataların en az'a indirilmesi gibi nuanslar hafıza doluluk oranını etkiliyor.ayrıca sıkıştırma tekniği var.mesela 128 mbyte data 64 mbyte sıkıştırılabilir değer kaybı olmadan .işte bu gibi işlemleri ancak gerçek anlamda sample data işleyenler bilir.

ayrıca psr9000 döneminde or700 yoktu yaklaşık 5 sene sonra hayat buldu ve o dönemde de tyros2 vardı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

piyanist kadir arkadaşım bende geçenlerde yamaha or 700 v2 plus aldım 2.el.youtube sitesinde sizin bir halay videonuz var eğer yanılmıyorsam,başlıkta yamaha or 700 diyarbakır grani koçari halay videosu.orada kullandığınız halay ritimi çok hoşuma gitti onu zahmet olmazsa paylaşabilirmisiniz?şimdiden teşekkürler arkadaşım.