Pitchmentte sorun var,yardımcı olurmusunuz?

• Konbuyu başlatan Utku
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 5K
Cevap: Pitchmentte sorun var,yardımcı olurmusunuz?

GLOBALDA Assignable Pedal/Footswitch,Assignable Slider,EC5 GİBİ SEÇENEKLER VARDI SANIRIM

eğer elinizdeki alet pa500 ise içindeki kablolardan biri temas etmiyodur kardeşim tecrubeyle sabit :) 4-5 kere ust uste basıma geldiği için çok iyi biliyorum :) pich degerlerini kurcalamamanı öneririm ..

picbende gelen 3 adet kablo var ve bu kablolar çok narin biri kopmuş olabilir önce orku söküp bi bak aynı sorun bende de vardı ve orku sötüm picbende gelen kablonun biri kopukmuş onu lehimledim düzeldi.

arkadaşlar çalarken pitcbenti öne arakaya doğru ittiğimde seste bozulmalar ,kaymalar oluyor o yüzden pitcbente dokunmadan çalıyorum.bu durumun düzelmesi için ne yapmam gerekir.pitchbent sayfası,ayarlar hangi sayfada?pitchbent değerleri bozulmuş olabilirmi?

arkadas pitcbenti kolona dogru ve geriye kullanirkan olabilir kabloyu koparayasin saya sola problem degil cunkun basima geldi ayni problem ve 3 kablodan 1 kablo kopmustu ve orgu actina kablolar zorluk cekerdiler pitcbendi gezdirirken

Moderatör tarafında düzenlendi:

pa500 tr mi orgun orgu acip pitchbendi sokup yayini yerine tak sonra kaplolari bakla ve orgu kapart oluyor sonra bendede oldu simdik hic sorunsuz caliyorum orgu

arkadaşlar çalarken pitcbenti öne arakaya doğru ittiğimde seste bozulmalar ,kaymalar oluyor o yüzden pitcbente dokunmadan çalıyorum.bu durumun düzelmesi için ne yapmam gerekir.pitchbent sayfası,ayarlar hangi sayfada?pitchbent değerleri bozulmuş olabilirmi?

http://www.trakyamuzik.net/korg-pa500tr-download/21245-korg-pa-500-icinde-merak-edenler.html kolay gelsin arkads oradan oku ve aynen ole yap

değiştirmen gerekiyo bende yeni oldu 100 TL sıkışmış oraya..