A Ahsen_1987 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 25 Şub 2010 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 40 Konum manisa Enst. GEM GENESYS 2 Mar 2011 #1 Slm arkadaşlar rar dosya için gerekli dosya ve açiklamayla birlikte gem ws1 orga yeni ritimler yükleyin Ekli dosyalar WS1 RİTİM SET.rar 1.9 MB · Görünümler: 516
Slm arkadaşlar rar dosya için gerekli dosya ve açiklamayla birlikte gem ws1 orga yeni ritimler yükleyin
A absolute1558 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 26 Eyl 2013 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 44 Enst. Yok 9 Ağu 2014 #2 Cevap: Pc den gem ws1 e ritim yükleyin Yükleme yaptığımda error hatası veriyor disketim çalışmadığı için midi kablosu ile denedim ancak hata alıyorum ritim yükleyemiyorum yardımcı olabilecek var mı?
Cevap: Pc den gem ws1 e ritim yükleyin Yükleme yaptığımda error hatası veriyor disketim çalışmadığı için midi kablosu ile denedim ancak hata alıyorum ritim yükleyemiyorum yardımcı olabilecek var mı?
A Ahsen_1987 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 25 Şub 2010 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 40 Konum manisa Enst. GEM GENESYS 19 Ağu 2014 #3 Cevap: Pc den gem ws1 e ritim yükleyin islemleri sirasiyla yapmaniz lazim ilk önce org dan load yapip hazirdan beklerken bilgisayardsa send yapnmaniz lazim verilen bilgileri sirasiyla dikkatlice uygulayin midi giris cikislarin dogru oldugunu kontrrol edin ..
Cevap: Pc den gem ws1 e ritim yükleyin islemleri sirasiyla yapmaniz lazim ilk önce org dan load yapip hazirdan beklerken bilgisayardsa send yapnmaniz lazim verilen bilgileri sirasiyla dikkatlice uygulayin midi giris cikislarin dogru oldugunu kontrrol edin ..
A ahmetkokur Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 25 Ocak 2010 Mesajlar 181 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 61 Enst. yamaha or700 v2 plus 25 Eki 2014 #4 Cevap: Pc den gem ws1 e ritim yükleyin tesekkurler ,bide setin ne icerdigini anlatabilirmisin
okan09 **Müzik** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 29 Mar 2010 Mesajlar 799 Tepkime puanı 20 Puanları 18 Yaş 51 Konum Aydın Enst. Korg Pa600 Bateri Bağlama 14 Kas 2014 #5 Cevap: Pc den gem ws1 e ritim yükleyin oğluma bugün bir gem ws1 aldım üzerinde disket sürücüsü falanda var ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum bu seti diskete atsak ordan yüklesek olurmu?
Cevap: Pc den gem ws1 e ritim yükleyin oğluma bugün bir gem ws1 aldım üzerinde disket sürücüsü falanda var ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum bu seti diskete atsak ordan yüklesek olurmu?