paylaşım ....eleştiri ketron xd9

• Konbuyu başlatan comx06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 5K

comx06

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron xd9
bende elimdeki toplama toplama ritimleri paylaşmak istiorum sizin deyiminizle seti nası yapacağımı anlatırsanız sevinirim...birde daha önce sorularım oldu tatmin edici bir şekilde kimse yardımcı olmadı...ketron iyi bir klavye ama bence yardımcı olacak çevrenizde kimse yoksa kendi başınıza kalıyorsunuz... ve daha hala klayyemde yükledim seslerin arkasından başka sesler çıkıyor üstelik burdaki arkadaşlardan aldım setlerden...bu neden daha anlayamadım....kimse bir cevap yazmıyor...bende bir ketroncu olarak ufak bi eleştiri...ve daha hala buraya yazdım bir çok sorunun cevabını alamadım ....tşkrlr... comx06

Cevap: paylaşım ....eleştiri ketron xd9

arkadaşım sorununu açık ve detaylı yazarsan ben ilgileneceğim tahminimce sen değişik değişik setlerden alıntı bişeyler yapmışsın tabi o yüzden tutmaz ama çareside yok değil mesela ne gibi sorunlar yaşıyorsun detaylı anlatırmısın?

evet örneğin plus 2 mi 3 mü oldunu nasıl tam anlarım... bende ibo ismail yk sesleri felan yok...
klarnet sesinin altından ince keman sesi e 40 klarnet sesi demişler ama oda ince değişik veriyo daha böle çok.. tam set yüklemek için ne yapmalıyım sadece sesleri...ritimlerimden çok memnunum...

plus lardaki kit ler aynı örnek flaşta xd16 c yazıyorsa plus 2 xd 16 d yazıyorsa plus 3 sen tam doğru seti indirmen lazım 8mb lık set benim çok hoşuma gitti sertac ritimleri o kitler o sesler ama sanırım kalite düştü gibi geliyor

Benim tavsiyem plus 2 sndleri ,16 tane temiz, bilgisayarda biçimlendirilmiş diskete çekip yüklemen.Bu sesleri editli şekilde kullanabilmen içinde plus2.prg plus2.usv plus2.usd plus2.pon pus2.tou plus2.prg plus2.reg(kayıt girdileri) dosyaları bir diskete çekip sıra ile seçip yüklemen.Ayrıca sesin adı ile kendisi arasında tutarsızlık varsa ses edit sayfasından adını doğru şekilde değiştirip kayıt etmen gerekir.

plus2.prg plus2.usv plus2.usd plus2.pon pus2.tou plus2.prg plus2.reg

olan bana gönderebilirmi paylaşabilirmi bir deneyim....yani plus 3 ü' plus 2 ye çevirebilirmiyiz...? tşkrler

samırım ankaralısın hallederiz hiç mühim değil her zamanki gibi işten geldim alkolluyum :D uyanınca ne istiyrorsan hazırrrrrrrrrrrrr

Uzun süre meşguldüm plus2 set ve snd leri ayrı başlık olarak upload ediyorum.Selamlar

plus2.prg plus2.usv plus2.usd plus2.pon pus2.tou plus2.prg plus2.reg

olan bana gönderebilirmi paylaşabilirmi bir deneyim....yani plus 3 ü' plus 2 ye çevirebilirmiyiz...? tşkrler

hocam plus .prg,plus 2 usv v.s,,bunlar zaten set,,setin içindeki dosyalar,,bunlar olmaazsa zaten xd9 dan ses çıkmaz,,xd9 olupta sağlam set bulursan set dediğim ses birleştirmesiyle yapılan hazır setin düznlenmiş ve değişik sesler elde edilmiş hali,kısaca ses yapmayı bilen birinin setini alırsan senin açından daha iyi olur,,

bu arada plus 2 yi plus 3 e ceviremezsin hocam,,kesinlikle çeviremezsin ve kesinlikle okumaz,,çünkü plus 2 seti ayrı plus seti ayrı,,şöyle izah edim,,plus 2 deki seslerle plus 3 deki sesler ve kitler değişik olduğu için kesinlikle ceviri işlemi yapamazsınız,

setin plus 2 mi yoksa 3 mü oldunu nasıl anlıcaz....bide arkadaşımda ibrahim tatlıses ismail yk vb... sesleri gibi bi set var bende onu istiyorum ama bende olmuyor ne yapmam lazım ....kafam çoook karıştı...yani xd9 16 mb bir klavyeye istediğimiz seti yğkleyemiyormuyuz...o kitleri yükleyemezmiyim...?? herkese çok tşkrrr zaman ayırdınız için...