.:Pancar Pezik Degilmi:Yamaha:.

• Konbuyu başlatan CHL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 3K
Cevap: .:pancar Pezik Degilmi:Yamaha:.

oynuyom ,haydeeeeee.eline sağlık ilkercim.yaw ben yer açtım saundacloud sitesine ama yüklemiyor yineee

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şahane...DrSalimin Ankara yöresi ritimlerini çok beğeniyorum.

oynuyom ,haydeeeeee.eline sağlık ilkercim.yaw ben yer açtım saundacloud sitesine ama yüklemiyor yineee

Sagolasin abi ...
Burhan abide kiviramadi bu isi sende bir yerde eksik birsey yapiyorsunuz ama nerde :eek:
Bulacaz insallah ....

Şahane...DrSalimin Ankara yöresi ritimlerini çok beğeniyorum.

SAgolasin Mustafa abi Dogrusun Dugun set gercektende guzel Tum arkadaslara oneririm fiyatida uygun ...
ilk etapta sanki sonuk gibi geliyor insane ama kayit ettiginde Dogru balansli oldugunu anliyorsun simdi ben digger ritimlerin balanslarini ona gore yapiyorum aksi takdirde kayitlarda patlama yapiyor....

bende ayni yasar ya yuklemek non bize enterdit heheh guzel olmsu ama emegine saglik reis

Tesekkurler Burhan Abim Merak etme 2-3 yila kadar senide Yasar abiyide Sound Cloud kullanicisi yapacam :D

ilker senin soundlar yerine oturmuş artık.elektro da çok güzel olmuş.şarkıyıda çok güzel yorumlamışsın ellerine sağlık.

ilker senin soundlar yerine oturmuş artık.elektro da çok güzel olmuş.şarkıyıda çok güzel yorumlamışsın ellerine sağlık.

Cok tesekkurler Abi Bu aralar bolca zamanim var klavye ile ugrasma firsatim bolca oluyor gercekten :) o arada bazi balans vesair uzeri ilerleme oldu gercekten...

guzel olmus ilker ellerine saglik. senin stil baska kardesim tadindan yenmeyo:D