Pa900 ve ya A2000 arıyorum

Cevap: Pa900 ve ya A2000 arıyorum

hiç bir org bulunmaz hint kumaşı değildir,

Or700 v2 plus i da mutlaka inceleyin parasi bk5 ile ayni ama bayagi iyi ben de bk5 den or700v2 pluda gectim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Or700 v2 plus i da mutlaka inceleyin parasi bk5 ile ayni ama bayagi iyi ben de bk5 den or700v2 pluda gectim

arkadaşım bendede emo usb li a2000 plus vardı.arkadaşım illa yamaha diyorsan tyros3 e de bakabilirsin.yok ben okadar çıkamam diyorsan al pa800 arkana bakma.yetişebiliyorsan tabiki pa900.yamaha alıpta sonra üzülmeni istemem.ben aynı hatayı yaptım tat alamadım.

Tyros denince iş çok değişiyor , mutlaka canlı olarak çalınıp dinlenmeli , 1 saat kadar tyros 4 çaldım, zaman nasıl geçmiş anlamamıştım......

Pitchbender yatık olması lazım. :) Ayrıca ben zaten sahne falanda yapmıyorum A2000 bana fazla bile. Uzun yıllar kullanırım. Birde pedal alacağım vokal pedalı. Birde amfili tek hoparlör alırım, ses mikrofona karışmasın diye. Yeter bana :)

Fatih tyross 3 ünü satıyodu bi ara vazgeçmediyse kesinlikle tavsiye ederim ne ritim ne ses hiçbir sıkıntı duymazsın cihazı full çünkü sahibi profosyenel bütçem uygun olsa kaçırmam picbendde istediğin gibi

Fatih tyross 3 ünü satıyodu bi ara vazgeçmediyse kesinlikle tavsiye ederim ne ritim ne ses hiçbir sıkıntı duymazsın cihazı full çünkü sahibi profosyenel bütçem uygun olsa kaçırmam picbendde istediğin gibi

Ben birseymi kaçırdım diye tekrar baktım ama pitchbend dikey tyros 3'de ben yatay yazmıştım. :)