Cevap: Pa900 ? Pa2x ?
ben hemen hemen hepsini kullandım ancak nacizade fikrimi sorarsanız gerçek anlamda tok bir saund istiyorsanız bana göre kesinlikle korgun son 1 yılda çıkardığı hiç bir cihaza girmeyin derim çünkü pa 900 pa 600 pa 300 bu cihazlar hepsi aynı mantıkda çalışan ancak birbirleri arasında sadece fiyatına göre kısıtlandırılmıştır.Ayrıca bu cihazların bana göre hiç biri seni tatmin etmeyecektir çünkü dolgunluk yok ve SOFT aletlerdir.cihazlar içerisinde oluşan ana kartlar ve kartlar tamamen bir kart üzerinde oluşturulmuştur,evet buna biz NANO teknoloji diyoruz ama kusura bakma KORG bu çok ucuz işcilikli bir NANO teknoloji olmuş Lütfen alırken bence cihazları yanyana koyup dinleyip öyle karar verin baştanda söylediğim gibi bu benim nacizade bir fikrim..
alabiliyorsan pa3 x yoksa pa 2x seni tatmin edecek ve daha kaliteli bir saunda sahiptir ayrıca bugün yeni çıkan ne var allah aşkına pa3x bile hala çoğü müzisyen doslarımız pa 800 pa 2x setlerini kullnaıyor usb yapan ustalarda zaten yaptıkları bütün usb çalışmalarını alt modeller içinde yapabiliyorlar ee geriye ne kaldı o zaman...........