Pa900 Os güncelleme

Cevap: Pa900 Os güncelleme

arkadaşlar elimde eski os var ama bi türlü yükleyemedim tc ücretsiz dosya paylaşımınıa göndriyom pkg dosyası yasak lıdır diyor zippyshare de üyelik falan yapman gerekiyor galiba bir türlü yükleyemedim bi yol gösteren olsa yüklerim eskios101 99.0 dır pcde yedeklemiştim ama alete henüz yüklemedim birazdan yükleyecem yarın akşam programda denerim sizleri bilgi sahibi ederim

Cihazın Test menüsüne girip Pitchbend ve Aftertouch kalibrasyonu yapmayı deneyin. Muhtemelen düzelecektir.

ben düzelir diye umuyorum. o yüzden eski OS u arıyorum ama bulamıyorum. mümkünse bana da eski versiyonu yollarmısın ?

elimde mevcuttur versiyon 101 99.0 tc ücretsiz dosya gönderim dedim pkg dosyası göndermek yasakmış zipsyare dosya paylaşıma da gönderemdim daha doğrusu yükleyemdim üyelik falan istiyor galiba bi yol gösterin yolayayayım

Cihazın Test menüsüne girip Pitchbend ve Aftertouch kalibrasyonu yapmayı deneyin. Muhtemelen düzelecektir.

hocam test menüsü dediğiniz hangi kısımda global bölümündeki ayarlardanmı birazdaha tarif etseniz memnun oluruz

elimde mevcuttur versiyon 101 99.0 tc ücretsiz dosya gönderim dedim pkg dosyası göndermek yasakmış zipsyare dosya paylaşıma da gönderemdim daha doğrusu yükleyemdim üyelik falan istiyor galiba bi yol gösterin yolayayayım

rar yapıp upload edin

hocam test menüsü dediğiniz hangi kısımda global bölümündeki ayarlardanmı birazdaha tarif etseniz memnun oluruz

StylePlay+Media tuşlarına basılı tutarak aleti açın

Testi JUMP ile atlayın.

Menüde Slider ya da pitchbend diye geçmesi lazım.

HI Ercan , do u have pa55 drum kits for Pa900 ?

StylePlay+Media tuşlarına basılı tutarak aleti açın

Testi JUMP ile atlayın.

Menüde Slider ya da pitchbend diye geçmesi lazım.

Dr. büyüksün..Demek ki adamı boşuna doktor yapmıyolar :D

skıntı düzeldi mi ki?