Pa900 Os güncelleme

Ünsal İçmez

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Ne bulursa :)
Arkadaşlar v10.1 den sonra bende pitchbend kayması olmaya başladı. sadece sola çekerken yapıyo bunu ve o kadar sinir bozucu bi durum ki çalamama durumuna geliyorum.
Araştırdığıma göre bu güncellemeden sonra 10 kişiden 8inde bu sorun oluşmuş
Burda aramızda bu sorunu yaşayan varmı yükleyip de?

Cevap: Pa900 Os güncelleme

Bendede var ayni problem

Bendede var ayni problem

bu sorunu korgtr nin resmi web sayfasında yazdım. igüncellemden sorna oldu herkeste aynı problem var gibisinden ama direk silmişler yorumumu. bunun için bi güncelleme gelmezse napıcaz bilmiyorum. eski os versionu da bulamıyorum hiç bi yerde

bir arkadaşımın başına gelmişti düzelti sanırım global den felan ayarları mı ne bozulmuş tam emin degilim ama düzeltiliyor diye biliyorum

arkadaşlar aynı sorun bazen bendede oluyor kalvyede aniden ses kayıyor eski versiyon elimde mevcut yüklersem düzelirmi

arkadaşlar aynı sorun bazen bendede oluyor kalvyede aniden ses kayıyor eski versiyon elimde mevcut yüklersem düzelirmi

ben düzelir diye umuyorum. o yüzden eski OS u arıyorum ama bulamıyorum. mümkünse bana da eski versiyonu yollarmısın ?

bir arkadaşımın başına gelmişti düzelti sanırım global den felan ayarları mı ne bozulmuş tam emin degilim ama düzeltiliyor diye biliyorum

globalden düzelcek bişey olduğunu sanmıyorum açıkçası. çünkü bi yapıyo bi yapmıyo dengesiz yani. ben eski os ile düzelceğini düşünüyorum ama bulamıyorum

ESKİ os versiyonunu sölerseniz bir kaç kişiye sorup bula bilirim

bende de var aynı problem..Çözümünü insallah buluruz...