Cevap: Pa900 kullanıp beyenmeyenler buraya

Senin adına üzgünüm zarar ettiğin için ama kendi adıma mutluyum çünkü sıfır aleti emo ile beraber 2900 tl ye aldığım için.Ama çok beğenerek kullanıyorum o ara pa600 ün çıkmasına 15 gün vardı alacaktım ama daha önce pa55tr almıştım sıfır kazıklanmıştım korg tarafından onuda düşünerek a2000 aldım iyikide pa600 almamışımbu yazdıklarımdan piyanist arkadaşım üzerine bişey alınma yamahadan 1500 tl zarar eden birinin alamaları bunlar.benim başıma geldi başkasının başına gelmesin diye yazdım.yoksa bende 4000 tl ye mal olan bi aleti 2500tl ye satın alsam bende belkide överdim aleti.gerçi övülecekde bişey bulamazdım ama olsun.lafın kısası yeni alet alacak arkadaşlar sakın yamaha klavyeleri sıfır almayın.bırakın benim gibi birileri alsın sonra siz onlardan yarı fiyatına ikinci el alırsınız.alırkende naz yapmayı unutmayın.2500 e aleti satmak istedim ikiside inceledi naz yaptı.yok sonsesde kronik sorunu olan ekranın sağmı solmu bi yeri ısınıyormuş(harbidende ısınıyor kronik sorun)yok efendim çok basitmiş.neyse lafı uzatmayayım çokda anlamak isteyen anlamıştır beni.