Pa900 kullanıp beyenmeyenler buraya

Cevap: Pa900 kullanıp beyenmeyenler buraya

Selam arkadaşım,

Benim sorum şu. PA 900 TR11 set ve V1-V2 update tümü yüklü klavyemde.
Song style introlarda komalı olması gereken introlar komasız çalıyor.
Bu konuda bilgi verebilirsen sevinirim.

hocam bende yeni aldim pa900 ama hicbir ozelligini bilmiyorum burdanda hangibirini sorsam bilemedim bana bi cagri atsaniz sizi ararim yardimci olursaniz cok memnun olurum simdiden tesekkur ederim 0 544 678 64 77

Merhaba Ce orjinal set kullanıyorum. Ritmler fena değil ama kanun keman bağlama gibi en çok kullanılan sesler polifonik değil (aynı anda 1 den fazla basılamıyor). Bunun için tek çözüm seti değiştirmek mi?

arkadaşlar kimse kızmasın alınmasın gücenmesin yeni bi org çıkınca piyasaya lütfen hemen atlamayın yazık bu verilen paralara ben 5000tl nakit para sayıcağım org a içinde tatmin edici ritim ses yok işin yok ritim edit ses editle sonra başlıyoruz yakınmaya bişeyi net söylüyorum ritim ses editlemek benim işim değil üretici firmanın işi bu aleti bu saundu yApıyosa kullanıcıyı da düşünüp adam gibi ritimler koyucak içine artık tepkinizi gösterin yeni bi cihaz çıkınc EN AZ 1YIL ALMAYIN bırakın cihazları üretici firmalar sponsor işlesin 15 e yakın org alıp sattım 1kere 0 pa500tr aldım ve hiç pişman olmadım cihaz çıktıktan 7 ay sonra aldım 25 tane setle birlikte 2. bi, konu ise demoları dinliyorum adamda pa800 pa900 var 256 rem var 1tane eseri doğru düzgün çalamıyo şu ritim yok bu ses yok vs bukadar kafa yoracağına oturup org çalmayı geliştirse hiçbir tatminkarsızlığı kalmıycak haberi yok

samımıyetle soyluyorum ıkı klavyeyıde canlı performansta can kulagıyla dınledım
Pa 800 & Pa 900
şahsen Pa 800 kullanıcısı olsam 900 almak için hiçbir girişimde bulunmam
oyle Pa 800 u piyasadan sılecek bı cıhaz degıl
sanırım sorun cıhazı yeterınce tanımamaktan kaynaklanıyor
cıhaz almadan once cıhazı yeterınce tanımak gerekıyor
ornek olarak benım en dıkkat ettıgım nokta gercege yakın sampleler
maddıyat acısından cok agır oldugu ıcın sample ozlemını suan fl studiodan gıderıyorum
ama ılerıde Pa 800 ayarında bı cıhazla ılerlemek ısterım dogrusu
ıyı calısmalar dılerım hayırlı pazarlar

pa 900 os 1.10 versiyonu yükledikten sonra bütün ayarları düzeliyor.

slm arkadaşlar bende 900 kullanıyorum tek kelime ile on numara alet.... 800 ile 900 u kıyaslayanlara gerçekten akıl erdiremiyorum

slm arkadaşlar bende 900 kullanıyorum tek kelime ile on numara alet.... 800 ile 900 u kıyaslayanlara gerçekten akıl erdiremiyorum
Pa 900 ilk ciktigindan beri kullaniyorum. 800 ve 900 kiyaslamasina akil erdiremiyorum demenize bende akil erdiremiyorum kiyaslamasi gayet guzel ve dogal pa 800 de kullanmis biri olarak pa 900 un malzeme kalitesinin dusuruldugu kiyaslamasina katiliyorum. Ayrica pa 800 un uzerinde gelen hoporler sisteminin pa 900 de olmayisida kotu .Kabinde patlamalar yadaniyor ve bu os ile duzeltilecek bir durum degil.Bunlar disinda tabiki pa 900 un artilari cok daha fazla bir kere alet 3x set okuyor tabiki sikistirilmamis 3x setleri su an okuyor. Ama benim pa 800 um 64 mb olmasaydi ve mp3 board taktirmis olsaydim pa 900 e gecmezdim zaten arkadaslar piyasa setlerinin hepsi uc assaga 5 yukari ayni parali usb setler disinda piyasadaki setlerin drum kitlerinin sample lerinin ne farki var ki pa 900 3x set okusa ne olur ki dedigim gibi ben pa 900 kullaniyorum ve kimsede yogurdum eksi demez ama sunu kesin soyluyorum eger 256 mb ramli ve mp3 boardlu pa 800 kullanicisi iseniz pa 900 e gecmeyin deerim.Acikca sunuda soyliyim ben pa 800 den pa 900 e ilk gectigimde en cok farki kasada yasadim bir sure pa 900 800 e gore oyuncakmis hissi verdi ama cihazin ince ayarlarini yapip alistikca sounf olarak rahatlatti beni ,

Ne çok pa900 kullanıpta beğenmeyen varmış, konu durmadan uzayıp gidiyor:)

korgun tum serisinin setini okuyor en buyuk ozellik.... 8-10 tane hic gormediğim duymadiğim set yukledim meğer piyasada emodan cevodan başka setler rtm lerde varmış her hafta farkli bi set deniyorum hafiza bol sil yukle evir cevir kıvır calıyom sesimi kaydediyom eğlenceli bi cihaz 800 kullanan arkadaşlara diyeceğim şu an 800 ler piyasa yapmiş durumda 2.elleri iyi paralara gidiyor 3500-4500 arası bunu değerlendirin bence aletinizi güncelleyin 300-500 fark verip 192ram dual mp3 calar kaydeder saund daha iyi temiz yeni daha hızlı daha hafif bi cihaza sahip olun...