pa900 de ses kayma sorunu

hasan74

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa900 pa600Qt-pa500 -pa55- pa80
arkadaşlar bir ara ses kayma sorunu çıkmıştı bir saund u sildiğimizde diyelim keman saund unu silince elektro sesler klarnet gibi vs değişiklik olduğu sölenmişti hatta youtube de videosu bile vardı acaba orjinal ce settemi yapıyor bu olayı yoksa baska setler yuklendiğinde mi bilgisi olan varmı yada bu sorunları yaşıyan varmı ben hiç yaşamadım karşılaşmadım böle bir sorunla

Cevap: pa900 de ses kayma sorunu

arkadaşlar bir ara ses kayma sorunu çıkmıştı bir saund u sildiğimizde diyelim keman saund unu silince elektro sesler klarnet gibi vs değişiklik olduğu sölenmişti hatta youtube de videosu bile vardı acaba orjinal ce settemi yapıyor bu olayı yoksa baska setler yuklendiğinde mi bilgisi olan varmı yada bu sorunları yaşıyan varmı ben hiç yaşamadım karşılaşmadım böle bir sorunla

Evet o sorun var fakat klavyeyi açıp kapayınca düzeliyor.Sadece ce setde değil tüm setlerden sample bir ses sildiğinde örneğin eşikaltı bağlama sesini siliyoruz daha sonra elektro bağlama seçtiğimizde sample ses bir bakıyoruz ki zurna sesi olmuş v.s. Bu sorunun düzelmesi için YENİ oS çıkması lazım ama henüz 1.1 version güncel version bekliyoruz ..

ben neden yaşamadım bu sorunu 3-4 adet ses siliyorum hiç böle bir problem olmadı

yanlız ben os yi yabancı bir siteden indirdim aleti evde kendim yükledim kapalı kutu aldım cihazı yuklemek için yetkili eleman yoktu ben hallederim dedim kendim yukledim