pa900 alanlar

Cevap: pa900 alanlar

arkadaşlar 16 eylül çıkışlı olan pa 900 ü aynı gün aldım.çok güzel ve kullanışlı.yukarıda yazdığınız bir çok şeyede güldüm geçtim.olumsuz düşünmeyin.iki ayrı düğün salonunda da denedimalet iyi.hepinize saygılar

hiç sorun yok verin 800 ü alın korkmayın mp3 yeterbi kere
çok hızlı alet hafif ve küçük kasma yapmıyor
ekran büyük kullanımı daha kolay
piano klavyesi var
arkada sd hafıza kartı var sabit 3x teki gibi flash bellek üstte değil
46 ekran rengi var
yakında Türkçe kullanma programı çıkacak
performans sesi açtığınızda tempo ayarı yapabiliyoruz
makinayı nasıl ayarladıysanız öyle kilitleniyor
2 saat dokunmazsanız kendini kapatıyor daha neler neler..........

Fiyatı Pa-800 den düşük olduğu söyleniyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz abicim

ben olaya aynen şöle bakıyorum fiyatının 800 den düşük olma sebebi 800 itly üretimi çin değil eğer 900 de itly üretimi olsaydı fiyatı emin olun 6500 den aşağı olmazdı

3 ay oldu alalı maşallah hiç bi sorun çıkmadı.sample kayması var ama kapatıp açılınca düzeliyor.onuda o.s ile düzeltirler yakın zamanda.2 aydır güncelleme yayınlanıyor en son 21 tane ritm eklendi.alacak arkdaşlar gönül rahatlığıyla alsınlar.benim tek beğenmediğim yeri hoparlörü oldu çünkü ben ev kullanıcısıyım hep hoparlör üzerinden çalışıyorum sesi biraz fazla açınca patlak ses veriyor.

transpoze kayması 3x setleri yüklerken oluyor bu sorun bendede olmuştu hocamın dediği gibi globaleden tunin bölümümden tranpoze kont . scale and transpose position tınağına tıkla ve post-kb sacleyi seçin kesinlikle sorun çözülecektir seskaymasına bende rastlamadım ama alet geyet güzel sadece 600 Qt ye göre biraz geç açılma var 2.5 3 dk gibi buda normaldır piyasada henüz oturmuş bir alet deyil 3x setlerini okuma yetenğine sahip vokal ve kayıt alma programı çift mp3 okuma vs ... saun olarakda gayet güzel

zafer merhaba ben cemil gaziosmanpaşadan baykal setini almıştım pa 900 10 numara bir alet cok seri haviv pa 800 2x 3x pa 600 hepsinin setlerini okuyor ve remde 192 alet süper 3 aydan beri kullanıyorum