pa800 yardıma ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görünümler : 2K

pymmemo

paylaşımcı üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x & pa800
üstatlarım ilk defa 800 kullanıyorum klavye 64 mb.set yüklemeyi ve silmeyi bilmiyorum.detaylı olarak nasıl yapmam gerektiğini anlatırsanız veya link verirseniz memnun olurum.birde 64 mb da kullanabilceğim en güzel set hangisi?güncel ritimler olduğu kadar yöresel ritimlerde olmalı.birde klavyenin sol üst köşesindeki 4 volüm kanalının sadece en baştaki iş görüo diğer 3 ünün ise ayarlarının yapılması gerekiomuş onuda bilmiyorum

Cevap: pa800 yardıma ihtiyacım var

güncel...........

Kanal von mirobay - YouTube
öncelikle bu videolara göz at klavyeyi tanımana yardımcı olur ekranın yanındaki media tuşuna basıp load yazan alttaki küçük pencereden usb yi seç ve istediğin setin üstüne gel ve load de bu kadar.silme işine gelince sound record tuşuna bas ve sağ üstteki tırnağa tıkla ve delete ye bas
ardından seti tamamen sileceksen en alttaki kutucuğu işaretle ve ok de. klavye yanımda deil hatırladığım kadarı bu ama sanırım doğru anlattım.set işine gelince piyasadaki bütün setleri parasız olanları denedim bi tek albayrak modern set hoşuma gitti.ama bana soracak olursan 256mb sette ce exp board normal sette baykal usb derim.ama fiyat olarak pahalı olduklarınıda söylemeliyim.

ha bu bu arada mevcut seti silmeden yükleme ram i yersin.

hocam çok teşekkür ederim