Pa800 yardım

Lamba_Cini

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
korg pa800
arkadaşlar pa800 e format attım herşeyini eksiksiz yaptım şuan herşey duruyor fakat ses çıkmıyor ritm çalıyor track select e bakıyorum sinyal gözüküyor ama hiç ses çıkmıyor ne yapabilirim lütfen yardım

Cevap: Pa800 yardım

os yukledikten sonra media dan restore yi de yukleyeceksin anlaşılan sadece os yüklemişsin restoreyide yüklemen gerekiyor

sevgili lamba_cini arkadaşım bende aynı işlemi yaptım ,senin koyu açtığını görmeden bende aynı konuyu açtım. formattı attım os 2.01 yükledim ,backup restore ettim ama yine ses çıkmıyor. yardım bulursan bana da bir cevap atabilirmisin ? teşekkürler inşallah sorunu çözersin kardeşim.

hakan restore yaptınmı ?

benimde aynı oldu arkadaşlar format attım sesler ritimler bozuk çıkyordu os 2.01 yüklerken boyutuna dikkat edin sorun ondan kaynaklanıyor yüklediyiniz os tamolarak 127 bayt olması lazım eyer osun boyutu düşükse olmuyor sesler ve ritimler bozuk çıkar umarım bu sana yardımcı olur arkadaşım

bir link verebilirmisiniz?

arkadaşlar bkp dosyasını da yükledim ama olmuyor yarın iş var ne yapcamı şaşırdım

korg web sitesinden os_res v.2.01 veya 02 yükle orga format atıp bunu yükle tek tek os res yüklemekle uğraşma sorunsuz çalışıyor

Verdiğim linki tıkla altta başlıklarını verdiğim 2 dosyayı indir usb ye at önce format package ile cihazı formatla sonra tümleşik os-res dosyasını yükle sonra ekran kalibrasyonu yap sonra setini yükle sonra setin içindeki global dosyasını tekrar yükle cihazı kapat aç.işlem tamamdır
Utilities
System Reset 2.02
Pa800_format.zip
Pa800_os_res_v202.zip
Korg Pa800 Software