pa800 yardım

• Konbuyu başlatan piynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 4K

piynst

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x
Arkadaşlar bir ritmin herhangi bir varyasyonundaki kiti değiştirmek istiyorum, bunun yolu nedir? Ya da, her varyasyona ayrı drum yada perc kit, bu şekilde de kayıt etmek.
Teşekkürler.

Cevap: pa800 yardım

Ritm yazma menüsüne gir.Birinci ve ikinci kanallardan hangisine basarsan onun hemen üstünde kitin ismi yazar.O gördüğün kit ismine dokun.

Ritm yazma menüsüne gir.Birinci ve ikinci kanallardan hangisine basarsan onun hemen üstünde kitin ismi yazar.O gördüğün kit ismine dokun.

O kısmını biliyorum. Drum ve perc kitleri de değiştirebiliyorum. Benim yapma istediğim; Her bir varyasyonu farklı drum ve perc kitleriyle kaydedebilmek istiyorum.

Konu güncel arkadaşlar, bilgisi olan yok mu?

Yok mu bu konuda bilgisi olan?

Güncel arkadaşlar

Konu güncel arkadaşlar, bilgisi olan yok mu?

ritim yazma bölümüne gir hocam ilk önce. sonra MENU tuşuna bas, gelen ekranda STYLE ELEMENT TRACK CONTROLS tıkla ve kitleri her varyasyonda olmak üzere ayrı ayrı değiştirebilirsin ordan. bitince işin sağ üst tırnaktan WRITE STYLE yap ve EXIT tuşuyla çık menüden .bu kadar ....

ilk arkadaşın verdiği cvp da doğrı ikinci arkadaşımızın verdii cvp da doğru ikiside aynı kapıyo çıkıyor senin yapmak istediğin bu değilmi.. ?

İlginize teşekkür ederim. Benim yapmak istediğime örnek vermek gerekirse: Mesela bir ritimin 4. varyasyonunun drumlarını silip yerine davul kitle kendim yazıp kaydetmek istiyorum.