Pa800 Yardım seco_35

seco_35

Paylaşımcı üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 800-PA 3X
orgun üzerinde bi set var user 1 user 2 user 3 teki ritimler çok güzel çalışıyo favorilerdeki ritimlerin hepsi bozuk nedeni nedir acaba alet 64mb

Cevap: Pa800 Yardım seco_35

kitleri bozukturr..kitlerini düzenlemen gerek..

Set yüklerken zaten sampler ham sesler ve kitlerde yükleniyor eğer favori bankasındaki ritimler bozuk atıyorsa ozaman setle alakalı bir durum yani bozuk olabilir...bildiğin başka bir seti dene bakalım sorun yapacakmı

bende de bı set var butun rıtmler guzl hıc bozukluık yok user de favoride ama 256 mb D:

Peki 2xten begendigim iki riti. var nasil alirim kendi setime

2X in setini at flasha orgta tak media a bas seti bul open a bas sonra style i bul ve open diyerek aç orda favori ve user bankaları var sevdiğin ritim hangi bankadaysa o bankayı open diyerek aç...ritimin üzerine birkere tıkla ve load a bas sonra select tuşuna bas ve herhangi bir boş yere veya sevmediğin bir ritimin üzerine bas exit de ve loada bas işlem tamamdır not:kitler uymayabilir kitlerini değiştirirsin

tamam bende biliyorum atmayıda önemli olan kitler kitleride almak lazım mı ritmin birde benim set67 mb tmy 2012 trakya müzik setini indirdim pcm dosyası içindeki sondan 3 dosyayı sildim set boyutunu küçülttüm yüklesem sorun olur mu

mb yüksek olan set bazan sıkıntı bazen hiç bir şey yapmaz

ama alet emanet oldu hu için yükleme sakın sen

küçük setlerde takıl

evet abi korkuyorum sizin trakya müzik setini düşürdüm boyunutunu 60 a yüklesem sorun olur mu çünkü aletin üzerindeki set 67 mb şu an

Kardeşim arkadaşın dediği gibi alet üzerinde fazla uğraşma büyük setlerle takılma emanet orgsa hiç uğraşma sonra ram yakarsın başına iş alırsın