pa800 YARDIM LTF.PERC.SESLER YUKLENMIYOR!

• Konbuyu başlatan torun56
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 2K

torun56

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Slm.arkadaşlar.
2.el aldım.üstünde 64mb cıvarı düğün seti vardı sanırım.set yukledık.fakat fabrıka rıtımleri dahıl rıtımlerın perc.seslerı falan eksık.defalarca form, os.res attık durum aynı.201-os-rec-v201 ıle calıstık.202 denesek olurmu.alet 2009.yanık ramlımı kaklandım acaba?256mb taktırsam düzelirmi? Model.lutfen bi yardım edin.
Selamlar,

Cevap: pa800 YARDIM LTF.PERC.SESLER YUKLENMIYOR!

sound kısmından giriş yaparak tüm ram hafızasını temizledinizmi?

eksik olması setinizin doğru yüklenmemesinden setten olaşan bir sorundan kaynaklanabilir başka set yüklemeyi denedinizmi ?

slm.sglasın kardesim.57 yasındayım kafam basmıyo artık.buradada anlayan yok suan.
saund kısmına nasıl gırcem.sımdı 202 os yi yukledim.os yukseltıldıgınde tekrar dusurulebılıyormu?

yedek aldıgımız ustundekı setıde yukluyorum.gene aynı.baska setım yok.ınternetten ındırmedım vırus falan olur dıye.Siz bana 202 os lü basıt sekılde yukleyebılecegim ufak bi set gönderseniz olurmu acaba?1-2 rıtımde tam calısıyor digerlerinde o yok bu yok.
dk larımı görmuyo.sanırım 2 setde netden toplanıp atılmıs seneler önce orga!!

Moderatör tarafında düzenlendi:

zafer arkadasimla kontaga girmeye calisin,zafer pa serisinin butun problemlerini cok iyi bilir,size mutlaka yardimci olacaktir,ozeldende mesaj atabilirsiniz zafer-1983.saygilar.

Slm.arkadaslar İlginize!! super bi sıte yapmışsınız helal olsun.anında yardımlaşma ve dayanışma var.Uye olduğuma sevındım.

202 yukledım sonra göktug setini yukledim.Süper yahu çok sevındım vallahi.Aleti bozuk sanmıstım.tesekkur edıyorum admın ve thaecnodex kardesime.sağolun.

ha! bu setı yukledıkden sonra globalı 2 seferde load yaptım acıp kapatıp her ıhtımale karsı,sanırım 1 kerede set yuklemıyor bazen.
Saygılar herkeze,