PA800 to Bk5 demo..

baybozkurt

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800
Slm arkadaşlar;

Tamanlamıyla düzenlenmemiş pa800 roman ritimlerini birde bk-5 ile dinleyin bakalım.Eğer beğeni toplarsa daha çok üzerine düşerim..

Ekli dosyalar

• korgtobk5demo.mp3
    2.9 MB · Görünümler: 644
Cevap: PA800 to Bk5 demo..

Gayet güzel olmuş eline sağlık

Düzenlenince gayette güzel ritimler ortaya çıkabilir tebrikler.

Tamamlanirsa cok guzel olacagini dusunuyorum....bu arada 800 culer duymasin bu yaptiklarini:) ...biz o kadar para verdik diye sana girisebilirler:)

tesekkurler...........yakın zamanda paylaşma olurmu.......

tabiki paylaşma olucak ama ben kabasını aldım incelikleriyle pc-kopat üstad ilgilenecek.Demodaki ritimleri ona gönderdim ama convert edilen yeni ritimler üzerinde tekrardan çalışıcam.

saygılar...

tabiki paylaşma olucak ama ben kabasını aldım incelikleriyle pc-kopat üstad ilgilenecek.Demodaki ritimleri ona gönderdim ama convert edilen yeni ritimler üzerinde tekrardan çalışıcam.

saygılar...

Ortaklaşa başlattığımız çalışmada baybozkurt abimle beraber bana göndermiş olduğu ritimlerin düzenlemeleri devam etmektedir gün içerisinde 1 adetritim ve demosu paylaşılacaktır.Bu arada çalışmalarıma katkıda bulunup emek sarfettiği için baybozkurt abime teşekkür ederim.

güncel.....

siz konvert edin bana gönderin ben MİX lerim

merhaba arkadaşım bana çok acil kılarnet ve tulum ses lazım yardımcı olurmusunuz güzel olsun arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için :confused::confused: