- Enst.
- korg pa800-i30
öncelikle herkese merhaba ve hayırlı akşamlar.Arkadaşlar ben pa800 ü alalı daha bi kaç gün oldu oyuzden tam çozemedim size bir iki sorum olucak şimdi ben herhangi bi setten tek ses almak istiyorum sete girip sounda da girip istediğim sesi misal yaylı diyelim yüklüyorum ondan sonra bu sesin performans denen bölümü varmış işte o olayı çozemedim performansa girip aynı sesi bulamıyorum bunun bi yöntemi varmı bulmak için, e bende bulamadığım için baska birtanesini load yapıyorum misal klarnet yazıyo yüklüyorum sonra o sesi yüklendimi diye deniyim diyorum sesin ne yaylıyla nede klarnetle hiç bi alakası yok apayrı bi ses çıkıyo anlamadığım bi noktada ilk önce yani setin sound kısmından yüklediğim ses benim ana sesim olmuyomu neden performanstaki sesin ismi çıkıyo bide arkadaşlar biraz fazla oluyorum ama bişeydaha sorcam orgu aldığım arkadaş ritimlere uygun olarak kendine göre sts olan kısma çeşitli sesler yüklemiş mesela va7 gurup keman yazıyo ama ben bu sesi performance yani seslerimizin bulundugu kısımı bakmadık yer bırakmadıysamda bulamıyorum lütfen yardım ederseniz çok sevinirim teşekürler