Pa800 sorular yardım

• Konbuyu başlatan tellisaz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 3K

tellisaz

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900,bağlama
Merhaba arkadaşlar 7 yıllık xd9 birlikteliğinden sonra pa800 aldım.Cihaz 250mb cihaza tamamen yabancıyım soracağım soruları garipsemezseniz sevinirim
Korgpa sitesinden en son os res v202 yi os v202 yi format paketi indirdim siteden aldığım bilgilerle işlem sırasına göre yükleme yapmayı düşünüyorum böylece cihaz bende mevcut sistem hatalarına karşı sıfırlanmış olur ne dersiniz?
Yine siteden aldığım albayrak set i yüklemeyi düşünüyorum.bu iki işlemden sonra cihaza başka bir şey yapmak gerekir mi
yine Raporsuz nickli ustanın paylaştığı tulum kmp dosyasını burdan aldığım bilgilerle yüklesem tulum sesini kullanabilir miyim yoksa albayrak set üzerinde işlem mi gerekir?Daha doğrusu kmp nin ne olduğunu da bilmiyorum tek isteğim klavye ile tulum çalarken bu sesi kullanmak. Selamlar hepinize

Cevap: Pa800 sorular yardım

Bu yakın ilginizden dolayı pa800 ustalarına selamlar.İyi bayramlar

Merhaba arkadaşlar 7 yıllık xd9 birlikteliğinden sonra pa800 aldım.Cihaz 250mb cihaza tamamen yabancıyım soracağım soruları garipsemezseniz sevinirim
Korgpa sitesinden en son os res v202 yi os v202 yi format paketi indirdim siteden aldığım bilgilerle işlem sırasına göre yükleme yapmayı düşünüyorum böylece cihaz bende mevcut sistem hatalarına karşı sıfırlanmış olur ne dersiniz?
Yine siteden aldığım albayrak set i yüklemeyi düşünüyorum.bu iki işlemden sonra cihaza başka bir şey yapmak gerekir mi
yine Raporsuz nickli ustanın paylaştığı tulum kmp dosyasını burdan aldığım bilgilerle yüklesem tulum sesini kullanabilir miyim yoksa albayrak set üzerinde işlem mi gerekir?Daha doğrusu kmp nin ne olduğunu da bilmiyorum tek isteğim klavye ile tulum çalarken bu sesi kullanmak. Selamlar hepinize

hocam hayırlı olsun pa 800 nüz,

kmp demek diğer bi deyişle sample ses demek,

size tavsiyem yinede siz bilirsiniz ama bence res versiyon 2.01 yükleyin,2.02 de 16 dk lı setleri kullanamazsınız,bazı setler 16 dk dır,
versiyon 2.02 de bu yok,herkes çoğu arkadaşlarımız bende dahil res versıyon 2.01 kullanıyoruz,

bu arada istediğiniz tulum sesi kemençe ne isterseniz onu atabilirsiniz istemediğiniz sesleri kitleri silebilirsiniz kısaca çok sevdiğiniz sesleri ve sample sesleri toplayarak kendinize set yapabilirsiniz,aklınıza ne gelirse onu yapmanıza olanak var pa 800 de,

hocam hayırlı olsun pa 800 nüz,

kmp demek diğer bi deyişle sample ses demek,

size tavsiyem yinede siz bilirsiniz ama bence res versiyon 2.01 yükleyin,2.02 de 16 dk lı setleri kullanamazsınız,bazı setler 16 dk dır,
versiyon 2.02 de bu yok,herkes çoğu arkadaşlarımız bende dahil res versıyon 2.01 kullanıyoruz,

bu arada istediğiniz tulum sesi kemençe ne isterseniz onu atabilirsiniz istemediğiniz sesleri kitleri silebilirsiniz kısaca çok sevdiğiniz sesleri ve sample sesleri toplayarak kendinize set yapabilirsiniz,aklınıza ne gelirse onu yapmanıza olanak var pa 800 de,
Üstadım cevabınız için çok teşekürler.şimdi sizden ufak bir yardım alabilir miyim?
ben xd9da sesleri enstrüman gruplarına göre ritimleri de aynı şekilde banklara sıralamıştım ve program esnasında çok rahat oluyordu.pa800 de o kadar çok ses ve ritim var ki, ama o kadar çok sayfalar var ki neyin nerede olduğu belli değil.
1-Ritimler banklara nasıl sıralanır
2-sesler kendi türlerine göre nasıl sıralanır
3-xd9 da 4 ses birleştirerek enstrüman toplulukları yapıyordum ve çok zengin seslerle müzik oluyorda pa800 de bu özellik varsa nasıl yapılır.
siz veya diğer pa800 ustaları sabır gösterip işlem sırasına göre bu soruları yanıtlarsa inanın çok makbüle geçer.Selamlar

sesleri kendince sıralayabilirsin biraz zor oluyor ama uğraş gerekiyor.user 1 deki ilk sayfadaki sesleri başka boş yerlere dagıt.sonra oraya atmak istedigin sesleri tek tek at.sonra ikinci yere geç aynısı orada yap.sonra user 2 sırayla istediğin sesleri at.kısacası bir yeri boşalttıp orayı dolduracaksın..user dk ya herhangi bişey yapma zaten kitler orada kayıtlı.performanslarda sıkıntı çıkıyor seslerin yeri değişince yeniden onları da ayarlaman gerekiyor.sesleri birbilerine harmanlayabilirsin..üç ses sağdan bir seste soldan çalabiliyorsun.performans dediğim bu..yardımcı olabildiysem ne mutlu daha zahmetsiz kısa yolu bilen varsa bende yardımlarınızı bekliyorum.org uzerinde bunları ayarlamak bayagı ugraşlı..

S.a Ben pa 800 kullanıyorum henüz ögrenciyim fakat derme çatma setlerden bıktım usb almaya karar verdim tarzım türk halk müziği düğünlere gidiyorum hangi seti önerirsiniz acil görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler...

O zaman baykalusb al.

demolara bakılırsa baykal usb güzel