Pa800 Soru Anlayan warsa ?

ŞoPaR_34

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa800 & Korg M3
Arkadaşlar dugun bıtımne son 5 dk kala mısket caldım ondan sonra org kıtlendı arada drum kıt susturup tekrar calıstırdım ondan olabılırmı stop tusna bastım durdurmadı ses ı kapattım gene tepkı vermedı daha sonra kapattım actım oldu. ama bu tam dugun sonunda oldu cok sukur .. ortasında olmadı sımdı bıdaha bole bısı olrmu su anda sorun yok calısıyor 1 5 dugunuydu org hep acıktı ondan olabılırmı ?

Cevap: Pa800 Soru Anlayan warsa ?

orgun açıklıgı ile olmaz glabal yükle başka setın .. ayarlar çakışmış olabilir..
her zaman şu sette ne var bu sette ne var dıye denerkene o setin globallerini yüklemeyın .. global deyip geçmeyın virus gıbıdır bir kitlerse orgu servide alırsınız soluğu.. bir kaçarkadaşın bsına geldı sen şükür et senın org açılmış hiç açılmayanlarda çıkıyor onun için her setin globali yenmezz :)
ve her seti yuklemeden virus kontrolu yapın .. kolay gelsin..

arkadaşlar pa 800 de mikrofanla breath controll ayarlarını nereden yapabiliriz internette o kadar çok aradım ama hiç biri nasıl yapıldıgını anlatmıyo sesmi düenlenio global ayarımı gereki hiç birşey bulamadım cvb verirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

bendede oldu böyle bi durum sesler takılı kalıyor bazen böyle durumda shift+start stop tuşuna basın geçer pa 500 de böyle 800 dede aynıdır

TeşekkürLer Arkadaşlar Global Bozukmuş halletdım.

ara sıra orgu formatlamak şart.bendede seste bozulmalar oluyordu ozellıkle lead seslerde.ayda bır formatlıyorum

orgun açıklıgı ile olmaz glabal yükle başka setın .. ayarlar çakışmış olabilir..
her zaman şu sette ne var bu sette ne var dıye denerkene o setin globallerini yüklemeyın .. global deyip geçmeyın virus gıbıdır bir kitlerse orgu servide alırsınız soluğu.. bir kaçarkadaşın bsına geldı sen şükür et senın org açılmış hiç açılmayanlarda çıkıyor onun için her setin globali yenmezz :)
ve her seti yuklemeden virus kontrolu yapın .. kolay gelsin..

teşekkürler faydalı bilgi oldu :)