pa800 set yapma

uğur demirel

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800 256 MB RAM+DAVUL
arakdaslar kolay gelsın ben pa800 üme sıfırdan toplama set yapmak ıstıorum nasıl yapabılırım yada suankı settekı btun rıtım kıtlerı sılsem olurmu yardımcı olurmusunz

Cevap: pa800 set yapma

arakdaslar kolay gelsın ben pa800 üme sıfırdan toplama set yapmak ıstıorum nasıl yapabılırım yada suankı settekı btun rıtım kıtlerı sılsem olurmu yardımcı olurmusunz

sıfırdan set yapmak öyle kolay değildir,hele ki ilk defa yapıyorsan çok zorlanırsın,
diyelim seti komple sildin set yapmaya başladın,
ses yazma ve ritim yazma tecrübelerinin olması şart,
başka setlerden ritim alarak ses alarak yaparsan fazla sıkıntı olmaz,
sıfırdan set yapmanız için ilk önce sampleleri ramin boyutuna göre ayarlayın,yani ram 64 mg geçmeyecek şekilde,misal 63 mg lik samplelerden sonra sıfırdan set yapacaksanız tamamen size ait bir set,ses yazarak ritim yazarak artık bankları doldurabilirsiniz,yok ben ritim yazmayı ses yazmayı tam bilmiyorum derseniz o zaman toplama set yapın,başka setlerden beğendiklerinizi toplayarak set oluşturabilirsiniz,buda detaylı anlatımlarla sitemizde oldukça açıklamalar var,

zafer arkadaşın dedigi en kolayı

bnde toplama olarak yapıcm zatn rıtm ve ses çekerm ama bska ayarları varmı bılmıyorum

bnde toplama olarak yapıcm zatn rıtm ve ses çekerm ama bska ayarları varmı bılmıyorum

başka ayarı derken ritimin doğru çalışması için şunları yapman yeterli,
ilk önce drum kitini perc kitini kontrol et,bu kitler setinde varsa kit yüklemene gerek yok,yoksa ilk önce kitleri yükle sonra ritimi yükle kesinlikle çalışır,çalışmadımı tract select tuşuna bas kitler doğru yerleşmişmi kontrol et,yerleşmemişse kendi kitleri ekrandan drum kit ve perc kit dokunarak değiştir,sonra kaydet bu kadar

yukarıdaki anlatım açık anlatımdır,
kısa ve öz olarak anlatırsak,
ritim için kitlerini yükle ve ritimin kendisini yükle olay tamamdır,

ses için
ilk önce sampleyi al sonra performdan editlenmiş halini.
bu şekilde toplama set yapabilirsin

ewt zafer abi teşekkurler ben format atıp boş olarak set yapıcam toplama bunları bılyıorum rtım ses cekmeyı de bazı arkadslar mıx falan yapman gerek falan dedı anlayamadım