pa800 set içeriği görüntüleme yardım

• Konbuyu başlatan piynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 6K

piynst

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x
Arkadaşlar pa800 setlerinin içeriğini görebileceğimiz bilgisayar programları olduğunu duymuştum; bu programları kullanarak, hangi ritim de hangi kit , hangi performansta hangi samples kullanılmış görebiliyor muyuz? Değişik setlerden kendime set toparlamaya çalışıyorum ancak, kafayı sıyırmk üzereyim. Malum yaş 40 oldu. Şimdiden teşekkürler.

Cevap: pa800 set içeriği görüntüleme yardım

hocam sitemizde mevcut o proğram,araştırın bulabilirsniz

Program var da , sadece sette neler var onu mu görebiliyoruz? Yoksa, hangi ritimde hangi kit kullanılmış görebiliyor muyuz?

onu bilmiyorum hocam,
seti açıp setin içeriğini görüntüleyen proğram var,sizin dediğiniz proğramıda hiç duymadım

Sitremizin emektarı raporsuz kardeşim paylaşmıştı KORGPA ARRANGERbende 800 ü yeni aldım ve set karmaşasından muzdaribim..sizin için upload ediyorum.ama programı kurcalayıp setlerden karma bir set nasıl yapıldığını buradan paylaşmayanın kaynanası kekeme olsun:)
KorgPa-Arranger - Upload.gen.tr

ayrıca bu program ile sanırım set üzerinde her türlü işlem yapılabilir sol üstten SET menüsüne tıklayın bilgisayarınızda yüklü seti gösterip aç deyin.zaten program arayüzü çok basit.üzerinde bulunduğunuz ram i çift tıkladığınızda çıkan listedeki kit ve sesleri üzerine tıklayıp dinleyebilirsiniz.Hadi kolay gelsin

ben de bir yandan programı anlamaya çalışıyuorum

Çok teşekkürler. Hemen indireceğim.

Benim virüs programı, bu programı bloke ediyor. Sizde bir sorun oldu mu?

.
Değerli arkadaşlar,
Yardımcı olmak için bende aynı programı buraya yükleyecektim ancak tellisaz arkadaşımız link vermiş zaten.
Bu programla bir ritimin nerede hangi bağlantıları (durumkit vs.) var bunların hepsini ayrıntılı olarak görmemizi sağlıyor.
Ancak bilgisayar üzerinde set düzenleme için tam olarak çalışan bir program yok. Olanlarda da düzenleme yapıp klavyeye yüklediğimizde problemler çıkıyor.
Pa Aranger programını antivirüs programları potansiyel tehlike olarak algılar. Çünkü bir dosyanın içeriğini görüntüleme ve müdahele etme gibi algıladınğından bunu virüs zannediyor.
Programı çalıştırmak için antivürüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakmalısınız.
Eğer çalıştıramayanlar var ise hangi set olduğunu yazın ben size içeriğini ve tüm detaylı listenisi çıkarıp yolllayayım.
Kolay gelsin...