Pa800 ses performans

• Konbuyu başlatan Cembiz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 4K

Cembiz

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
roland g6oo
Ya biri allah rizasi icin ses ve performans farkini anlata bilirmi

Cevap: Pa800 ses performans

daha açık olurmusun?

sesler saund menüsünde user1 user2 user3 user4 ve userdk altında listelenir ,
performance ise bu listelerde bulunan seslerin upper1 upper 2 ve upper3 e atanıp birleştirilmiş halidir
yani oktav,effect vs gibi ayarlarının yapılması ile oluşturularak performance menüsüne save edilerek oluşturulur

mesela fabrika sesleri ile bir performans oluşturup kaydedebilir bunu her kullandığınız setin içine tekrardan yükleyebilirsiniz,
atanmış olan sesleri o performans otomatik olarak bulur

Yani Mesela zurnayi sound olarak aldim sonra performans
Bank 1 attim Bana nasil avantaj yaratirr bir ornekle anlatirmisin

Her4 user bankin icinde 16 sayfa var sayfa sayfa ses aramak yerine performansa kaydedip kisayoldan bulmanizi sağlar her bir performans sayfasını isimlendirerek bir başlık altinda seslerinizi dizmenizi tavsiye ederim

Superdun! Tesekurler

Performans sayfasini nasil isimlendiririm

performance menüsüne gir sağlı sollu isimler görünür zaten sağ en üstte üçgen bir tırnak var oraya tıkla rename performance list yazar herbirine aynı sayfada isim verebilirsin ancak unutmaki seti yedeklemezsen veya factory restore yaparsan uçar gider emekler....
sadece performanceyi de media/save menüsünden set olarak kaydedebilirsin, seti yedeklerken performance harici diğer işaretleri kaldırman yeterli

Cok sagol abiya, yeni aldim pa800 icinde kendi seti var suan.baska setlerde denemek
Istiyorum ama, ustune atarsan rammi yakarsin diyorlar
Bende ne yapacagimi sasirmis durumdayim neyapiyim?

Pa800 'ünün hafızasının kaç Mb.olduğunu belirtmemişsin.Eğer 64 Mb.ise üzerinde bir set yüklüyken başka bir set yüklersen ram yanmaz.o seti siler otomatik olarak yeni seti yükler.Ancak bu setinin PCM klasör boyutunun 64 MB.ı geçmemesi lazım.Aksi takdirde doğru rami yakarsın.Eğer orgunun hafızası 256 Mb.ise merak etme hangi seti yüklersen yükle ramin yanmaz.Kolay gelsin.