pa800 ritimleri pa500'de 2/4 demo

trakya-pa800

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa800
pa800 de kullandığım bir ritimin kitlerinde ufak tefek oynamalarla pa500 e okuttum. çokta güzel oldu.

Ekli dosyalar

• 2-4 pa500 ritim deneme 0 KORG pa500.mp3
    1 MB · Görünümler: 873
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: pa800 ritimleri pa500'de 2/4 demo

o ritmi bende çok severim. ismi ''ikidört'' diye geçiyor. gayette güzel olmuş kardeşim eline sağlık.

aynen bende çok seviyorum bu ritmi, yazan üstatların eline sağlık çok güzel yapmışlar..

trakyalı

başka 2-4 bir ritimin percusyonunu bu ritime copyalaya bilirsin darbukalı zilli daha guzel olur

haklısın hocam senin dediğin gibi daha güzel şıkır şıkır olur ama pa500ün kendi üzerindeki perkusyon kitleri uymuyor. pa800 perkusyonlarını okumuyo, pa80 kitleriyle yapıyorum pa50 gibi ses çıkıyo. çok ugrasmak gerekiyor.

yok canım recorda girip stryle edit bolumunden başka bir 2-4 un percusyonunu kullandığın ritime kopyalıyabiliyorsun cok kolaydır

record-edit current style seç...
ritm yazma sayfası geldi...
Şimdi menüye bas sonra ekrana seçenekler gelecek --style edit-- de ondan sonra ekranda bölümler gelecek ekranın alt tarafında quantize-delet-copy-cut falan filan...
senin bölümün --copy from style-- buraya gir gerisini yaparsın önce ritmi seçiyosun ordan zaten görürsün sonra aşağıda iki bölüm var solda bu seçtiğin ritmin hangi varvasyonunu ve hangi kanalını almak istiyosan seç...
Örneğin misket1 ritminin var3 durum veya percusyn ını seçtin...eğer all dersen var3ün tüm kanallarını kopyalar...
şimdi sağ bölüme diyosun misket2 ritmi zaten seçili bu ritmin hangi varvasyonuna almak istiyosan seçersin sonra execute diyosun alt tarafta en sonunda yaptığın işi kaydetmek için ekranın sağ köşesindeki oka gir write style de...

teşekkürler ellerinize sağlık hocam,

kardeşim ritim güzel olmuş peki pa800 kitlerini mi orga yükleyip ritimi deniyorsun yoksa ritimi yükleyip kendi kitlerin ile mi deniyorsun ?

bu ritmi paylaşırsanız güzel olur bizim için :)

kitleri editleyerek yapıyorum