pa800 pax3 olmuş

Cevap: pa800 pax3 olmuş

gökhan kendi fotolarımızı koyalım olmaz sa :D

öyle yaparım olursa zaten :)

dosyayı açtım inceledim de resime dair birşey yok hep kodlamalar var nasıl resime dönüşüyor anlamış değilim :)

böyle çıkıyor walpler dosyasından

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    138.7 KB · Görünümler: 211

ses kartı ve board aynı olduğu için değişen bişey olmayacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

pa500tr ye yapabilir miyiz acaba ?

bu olayda yazılımlık birşey yok.
Pa3x ile pc bağlantısını yap system ((STARTUPALLSYSTEMWallpaper0.rpb ve Wallpaper1.rpb )) dosyalarını al ve pa800 içindeki
STARTUPALLSYSTEMWallpaper0.rpb ve Wallpaper1.rpb dosyalarıyla yer değiştir o kadar.
çok önemli bir şey değil. önemli olan sistemi açsında görelim :D

peki bu şekilde diğer yazılımlarıda kopyalasak 500tr ye sample atma ve bi nevi 800 yapma ihtimlimiz var mı ?

peki bu şekilde diğer yazılımlarıda kopyalasak 500tr ye sample atma ve bi nevi 800 yapma ihtimlimiz var mı ?

sakın öyle bir şey yapmayın aleti kilitlersiniz. (boot memory chipinin kök yazılımı farklı olduğu için kilitlenir. ) ayrıca panel board da sanırım farklı...

Moderatör tarafında düzenlendi:

dosyayı açtım inceledim de resime dair birşey yok hep kodlamalar var nasıl resime dönüşüyor anlamış değilim :)

böyle çıkıyor walpler dosyasından

senin gördüğün kodlar hexadecimal kodlar. zaten dosya içersinde değişiklik yapmana gerek yok. rpb converter tarzı program gerekli.

sakın öyle bir şey yapmayın aleti kilitlersiniz. (boot memory chipinin kök yazılımı farklı olduğu için kilitlenir. ) ayrıca panel board da sanırım farklı...

Denediniz mi ?? Peki sadece foto değiştirsek ?? Bide iranlılar nasıl yapmışlar convert işiniz pa800 yaptılar ya

pa500 te denemedim ama pa800 de pa2x işletim sistemini yükledim. sakın denemeye kalkmayın sorumluluk kabul etmem. :p
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=u-NYt_emWf4]Pa2x OS loaded to Pa800 128mb (çakma pa2x ) - YouTube[/ame]