pA800 Küçük Bir Soru.

• Konbuyu başlatan bhathu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 4K
Cevap: pA800 Küçük Bir Soru.

Arkadaşlar Pa800 kullanıyorum hersey yolunda gıderken dugunde bırden elektrk gıttı bı sure sonra geldı orgu actıgımda orgmdan cızrtılı sesler gelmeye basladı.orga format attım os yukledm vs fakat buna ragmen orgun uzernde herhangıb ır set yuklu degılkende bu sorunum devam ettı.bazen bır surelıgıne kayboluyor hersey normale donuyor 1-2 hafta dewam edıyor fakat ardndan tekrar aynı sorunu yasıyorum.sizce nedendr ve ne yapmamaı onerırsınız...

Merhaba orgun ram dışındaki seslerden yapmıyorsa, ses kartına giden flat kablonun, 1 damarında temas sorunu var demektir. Bu işlerden anlıyorsanız; yani eliniz tornavida tutuyorsa, söküp ses kartına gelen kabloları kontrol edin, ve kopuk varsa lehimleyin. Genelde en sondaki kabolalarda zamanla kopmalar olabiliyor. Ben Elektrik- Elektronik teknikeriyim, şimdiye kadar bir çok pa 800 olan arkadaşımda bu probleme rastladık, bu biraz şans işi, Servise götürsen belki ram yandı diyip 150-200 tl alıcaklar.

Birde hazır konu açılmışken yazayım, aletin fonksiyon tuşlarına giden 8li bir kablo var bunda herhangi bir temazssızlık yada kopma olursa, orgda kilitlenme, hiç açmama ve pitçbendir kaydırma gibi sorunlar yapıyor...

Cevap: pA800 Küçük Bir Soru.

Ramden dolayı dediler serviste orgu ben teslım almadm babam teslım almstı o yzudende oda tam anlamamıs acıklamadan 250 lıra gıbı bı para almslar galıba yanls hatrlamıyosam suan herhangı bır sıkıntım yok cok sukur. tesekkur ederım cevaplarnz ıcın.