pa800 hakkında ???

piyanist0606

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800-korg pa3x-yamaha tyros2
arkadaşlar pa800de pitch bender üzerinde bulunan (2adet)tuşlara içeriden menudan ayarlıyorum ama aleti kapatıp açtığımda tekrar o ayar eski haline geliyor... bunu nasıl kaydedebilirim. o tuşlar gerçekden de çok işe yarıyo ama her seferinde ayar yapmakdan bıktım... birde ana ekranda mic bölümü var oradaki ayarları nasıl kaydedebilirz. acizane bilgisizliğimden dolayı bu sorularım... yardımcı olursanız sevinirim....

Cevap: pa800 hakkında ???

kimsenin bilgisi yokmu??????

hocam kilit işaretine basınca olay düzeliyor ama her açtığımda olay yine eski haline dönüyor.... write yaptım ama genede aynı şekilde oluyor... şuda dikkatimi çekti ses değişimi yaptığımda değişiyo ayar.... onun bir genel kaydetmesi felan yokmu... bu konuda çok müzdaribim.....

media+preferences+ekranda global protect tırnağı kaldır istediğin ayarları yaptıktan sonra ses bölümünden performans 1 seçili iken style play moduna dön tırnaktan çıkan bütün write to... seçeneklerimni ayrı ayrı onayla daha sonra media preferences deki global protect tırnağı kapat böylece ayarların globalde saklanır

Moderatör tarafında düzenlendi:

performans 1 seçili iken style play moduna dön tırnaktan çıkan bütün write to... seçeneklerimni ayrı ayrı onayla daha sonra media preferences deki global protect tırnağı kapat böylece ayarların globalde saklanır

hocam bu kısmı anlamadım.. biraz açarmısın...

olay şu global senin set üzerindeki ayarlarını oluşturan ve saklayan dosyadır.Aynen uygula:cihazı aç media+ekranın alt köşesinde preferences+global protec çentiğini kaldır(boş olsun)+exıt.şimdi style play modundasın.saklıyamıyorum dediğin bütün ayarları yap.tekrar style play (başlangıç)sayfasına dön.sağ üst köşe tırnaktan çıkan write performance tıkla onayla daha sonra alttakini daha sonra alttakini ...hepsini onayla.daha sonra tekrar media+preferences+global protect e çentik koy exıt daha sonra tırnaktan write global setup de onayla tamamdır

telli saz hocam çok teşekkürler... eve gidince bi deneyecem inşallah.. verdiğin bilgiler için çok teşekkürler