PA800 Hakikaten Güzelmiş

Cevap: PA800 Hakikaten Güzelmiş

İzmir, Belki şubesi falan vardır bilmiyorum ama merkez izmir.

Bor müzik İzmir büyük mağazalarından biridir.Sağolsun Buket ablada oldukça ilgilidir.Yanındaki arkadaşlarda, eskilerden Sedat abi zaten orayı ayakta tutan kişidir.Sanırım şuan Almanya'da kendisi.Şu bir gerçek yıllardan beri ayakta duruyorsa sahibi olan Nedim Kılıç sayesindedir Çok iyi bir esnaf kendisi tebrik etmek gerek.Antalya,İstanbul ve bir çok şehirde şubeleri var.Ümit Köse İstanbul Şube müdürüydü kendisi kuzenim ordan biliyordum.

Pa800 için peşin fiyat ne dediler?

İkinci elini sordum sıfır sormadım 3500 tl dediler

Vallahi pa 8oo harika bir alet bende or 7oo v2 var ve kısmetse zaten takasda veya elden verdigimde pa 8oo alacağım.Rumelide özellikle beni acaip motive ediyor ritimler sesleri...

Vallahi pa 8oo harika bir alet bende or 7oo v2 var ve kısmetse zaten takasda veya elden verdigimde pa 8oo alacağım.Rumelide özellikle beni acaip motive ediyor ritimler sesleri...

ya sen ne yapmaya çalışıyon.sana destekde verdik hala uğraşıyon.can başarın dediği gibi kofti ilanmı bu.senin konunda yazdım tünel müziğe üste 200milyon verip ketron xd9 aldım dedim.yani zarar ettim.sen hala neyin derdindesin ya...et bikaçyüzmilyon zarar git al pa800-ü.geçen zaman ömründen gidiyor kardeşim reklam etme kendini daha...