pa800 ekran dokunmatiği

tellisaz

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900,bağlama
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda ekran dokunmatiği geç tepki vermeye,dokunduğum yerden az üstten algılamaya başladı ekran kalibrasyonu yapıyorum sıra save ye gelince tepki vermiyor,sağ üst köşedeki tırnağı tıklıyorum az aşağısını algılıyor.komple sistem reset yapsammı acaba,ne olabilir

Cevap: pa800 ekran dokunmatiği

abi kalibrason ayarı bozuk ekranın,kalibrason ayarından yapabiliyormusun ayarını, istersen komple format at herşeyi yeniden yükle öyle bi dene bakalım tekrar aynısı olacakmı,
bu gibi sorunlar genelde formatla hallediliyo,

Zafercim kalibrasyonda sembol köşeleri turluyor ortaya gelince save tuşu tepki vermiyor

abi ozaman sana şöyle bişey desem yaparsan çok iyi olur,

eğerki o saveleme işlemini yapabilirsen sorun çözülücek,
ekranın kalibrason ayarı kaymış maalesef,

burada bi arkadaşta vardı aynı sorun ben yapmıştım,,

şimdi sorunu halledebilmek için save seçeneğinin kaymış olan yeri bulmanız gerek,

nasılmı,
ekrandan dokunduğunuzda save nin üzerine dokunduğunuzda ya alta yada üsten bir yere tıklıyor diyosunuz,sağına soluna dokunarak ekrandan save yapmaya çalışın isterseniz,

sembol köşeleri geziyor ama save yapamadığınız için org eski kalibrason ayarını kullanıyo,önemli olan save yapabilmek,

yada isterseniz hiç uğraşmayın direk komple format atın,format atarkende yine aynı sorunla karşılaşabilirsiniz ki ben karşılaştım,tek çarem kalibrason ayarını yaptıktan sonra save yapabilmekti ekranın bi orası bi burası derken zor bela save yapmıştım,

hata tamamen bizim arkadaşta idi,ekran kalibrasonunu kafasına göre yapmış zorla düzeltmiştim,biraz acemi idi,:D,
orgun bi düğmesine basacağı zaman beni telefonla arıyo bu düğmeye bassam ne olur diye :D

:) sağol dostum ekranda save tuşunu aramayı düşünememiştim denerim olmazsa basarım formatı artık.Her zamanki gibi yine aydınlattın beni yüreğin sağolsun