Pa80 yardım !!!!!!!!!!!!!!!

Cevap: Pa80 yardım !!!!!!!!!!!!!!!

sazgrubu abimin dedikleri aynen doğrudur,başka yoruma gerek yok,gereken yardımı almıssın bence,kolay gelsin

ekleme yapım hocam
illede parçadaki karar sesiyle çalmanız gerekmez,başka tranpoze de yaparak deneyebilirsiniz,yani başka karar üzerinden,kendi çaldığınız karar üzerindende çalabilirsiniz,

Zafer hocam ben bu parçayı re üzeri -1 transpoze olarak çalacam demi yani o da ( do diyez oluyor ) Ya da ben mi üzeri çalıyorum genelde -1 transpoze yani (re diyez) mi çalacam asıl sorum bu YANİ PU PARÇA RE ÜZER -1 TRANPOZE Mİ YOKSA Mİ ÜZERİ - 1 TRANSPOZE Mİ YADA BU PARÇADA KARAR SESİ VAR MI ARKADAŞ DİREK -1 TRANSPOZEDEN Mİ ÇALMIŞ?????????

evet üstadlar cevapları bekliyorum??????

arkadaşlar özellikle de gazinolarda slow parçalar çalıyorlar ya işte o ses kararını yani sesin nasıl o kadar güzel çıktığını soruyorum nasıl ayar yapıyorlar ses üzerinde yok mu bir bilen yada gazino da çalan bir arkadaş

sordugunz soru cok sacma bnce herkes aynı okuyamaz kendınız gıbı okumaya calısn bnce

dostum ben saçma olup olmadığını sormuyorum ki lafı nerenden anlıyorsun ben anladım aslında ama tam cevabımı alamadım o ilk girişteki saksofona benzeyen o duygulu ses onu nasıl verecem diyorum anladın?

hadi be KORG üstadları yok mu bir bilen?

slm kardeşim orgunu aç saksafonu aç karar sesini bulana kadar transpose yap hangi karardan çalıyosun bilmiyorum

hocam denedim parçayı çalan arkadaş ince bi ayar çekmiş heralde o yüzden soruyorum zaten üstadlara RE üzeri denedim ama aynı duyguyu aynı sesi yakalayamadım