pa80 set atma yardım lütfenn..

• Konbuyu başlatan bygokhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K

bygokhan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
pa80
arkadaşlar yeni pa80 kullanıcısıyım org ta flash kart yok şu anda 40 gb hardisk var ben buna set atabilirmiyim yada arkadaki pc bağlantısınfan atabilirmiyim set yüklemek istiyorum ama olmuyor nasıl olacağını anlatabilirmisiniz bilenler varsa lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürederim..

Cevap: pa80 set atma yardım lütfenn..

flash kartın yoksa pa 80 kartsız setleri atabilirsin ancak onuda siteden indir kartsız setler mevcut diskete at orga tak diske bas load da bas seti seç f2 ile load yap entere bas yüklersin ozaman

teşekkürederim sağolun saçma olacak belki ama disketi bilgisayara takıp mı atıyoruz yoksa başka bi seçenek var mı teşekkürler..

teşekkürederim sağolun saçma olacak belki ama disketi bilgisayara takıp mı atıyoruz yoksa başka bi seçenek var mı teşekkürler..

hocam baştan alıyorum öncelikle siteden veya bilgisayarınızdaki setlerden (pa 80 kartsız set olacak ama pa 50 pa60 setleride olur ) daha sonra bitane disket hazırlayın ve bilgisayarın disket sürücüsüne takın daha sonra bilgisayarınızdaki seti disket sürücünüze yerleştirmiş olduğunuz diskete atın işlem bitince disketi bilgisayardan çıkarıp orgun üzerindeki disket sürücüye takın daha sonra sol üstte bulunan disk menüsüne basın load ı seçin daha sonra disketteki set görünecek onu seçin f2 ye basın daha sonra entere basın hepsi bukadar birazdan setiniz yüklenecek

çok teşekkürederim allah razı olsun kardeşim..